Toată presa internațională vuiește cu o nouă știre bombă: Meghan Markle este însărcinată.
Anunțul a fost făcut public de un purtător de cuvânt al cuplului care a declarat duminică că prinţul Harry al Marii Britanii şi soţia sa Meghan Markle aşteaptă al doilea copil.

“Ducele şi Ducesa de Sussex sunt foarte fericiţi că vor avea al doilea copil”, a spus purtătorul de cuvânt.

A fost o surpriză de Ziua Îndrăgostiților, comentează ziariștii de peste ocean: Ducele și Ducesa de Sussex au anunțat că așteaptă al doilea copil cu o fotografie alb-negru. Meghan stă întinsă şi îşi odihneşte capul pe piciorul lui Harry, ţinând o mână pe burtă, într-o rochie personalizată Carolina Herrera pe care designerul Wes Gordon a făcut-o pentru prima ei sarcină. „Putem confirma că Archie va fi un frate mai mare. Ducele și ducesa de Sussex sunt bucuroși să aștepte al doilea copil ”, a spus purtătorul de cuvânt al cuplului.

Fotograful, Misan Harriman, este un prieten vechi al cuplului. De fapt, când Harriman a postat poza pe propriul său Instagram, a făcut-o cu o legendă personală: „Meg, am fost acolo la nunta ta pentru a asista la această poveste de dragoste și prietenul meu, sunt onorat să o surprind crescând” a scris acesta. „Felicitări Ducelui și Ducesei de Sussex pentru această veste bună!”.

Cei doi mai au un copil, pe Archie, pe care au ales să-l crească departe de Marea Britanie. Harry şi Meghan au renunţat la datoriile regale în ianuarie 2020 şi s-au mutat cu Archie în California de Sud pentru a trăi o viaţă mai independentă, departe de atenţia presei britanice.

Meghan şi Harry au suferit o pierdere grea la scurt timp după mutarea lor în Montecito, iar Meghan a decis să vorbească deschis despre sarcina pierdută în luna iulie.

“A pierde un copil înseamnă o durere aproape insuportabilă, trăită de multe, dar despre care puţine vorbesc”, a scris Meghan într-un material publicat de New York Times.

Meghan Markle și prințul Harry au devenit părinți în luna mai a anului 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.