Prinţesa Eugenie, nepoata reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, a născut, marţi, la ora 08:55 GMT, primul ei copil, un băieţel, la Portland Hospital din centrul Londrei, a anunţat palatul Buckingham, același spital unde a născut l-a născut și Meghan Markle pe miculțul Archie în 2019.

Soţul prinţesei, Jack Brooksbank, a asistat la naştere, procedură permisă de restricţiile guvernamentale anti-coronavirus în vigoare în prezent în Marea Britanie.

”Regina, ducele de Edinburgh, ducele de York, Sarah, ducesă de York, precum şi domnul şi doamna George Brooksbank au fost înştiinţaţi şi sunt încântaţi de veste”, se mai precizează în comunicatul palatului.


”Este primul copil al prinţesei Eugenie şi al soţului său, Jack Brooksbank, primul nepot al ducelui de York şi al lui Sarah, ducesă de York, şi al nouălea strănepot al reginei şi al ducelui de Edinburgh. Alteţa sa regală şi copilul se simt bine”, potrivit comunicatului.

Numele băieţelului nu a fost încă dat publicităţii, conform protocolului casei regale.

Prinţesa Eugenie este fiica prinţului Andrew, al doilea fiu al reginei şi al prinţului Philip, şi al lui Sarah, ducesă de York.

Este a zecea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii şi unul dinte cei opt nepoţi ai reginei Elisabeta a II-a.

Familia regală a anunţat în septembrie că prinţesa Eugenie aşteaptă un copil, la doi ani după ce s-a căsătorit, în 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.