Adela Popescu este însărcinată pentru a treia oară |

Adela Popescu este însărcinată pentru a treia oară

Share Button

Vedeta Pro TV (34 ani) și-a anunțat prietenii și fanii că este însărcinată pentru a treia oară.
”Vom mai avea un nepoțel. Adică sunt însărcinată. Eram chiar la emisiune și producătoarea mi-a zis: «Ade, ești gravidă. Ai ceva aparte». Am mai primit trei mesaje de la prietene bune care mi-au zis că m-au visat însărcinată. Am zis să fac un test. Noi ne doream acest copil. N-am programat, dar ne-am dorit acest copil. E ceva ce nu pot să explic. Ne împlinește viața de familie”, a spus în direct solista și prezentatoarea de televiziune care mai are doi copii cu Radu Vâlcan, amândoi băieți, Alexandru (4 ani) și Andrei (2 ani).

De curând partenera emisiune a actorului Gabriel Coveșeanu, de la ”Vorbește lumea”, s-a mutat cu familia într-o locuință mai spațioasă. Vedeta a anunțat că vineri este ultima sa zi la emisiune deoarece a decis să se regragă pentru a-și proteja bebelușul în contexul pandemic global. ”Ne-am bucurat de o nouă experiență în casa asta nouă care ne aduce deja foarte multă bucurie”, a dezvăluit Adela în mediul online. „E o casă exact cum ne-am dorit-o noi. Am ales împreună. E ciudat. Nu e o casă clasică. Avem niște uși care nu se văd. Când ești la etaj, ai impresia că e un hol lung. E destul de straniu pentru, să spunem cei de vârsta a doua. În dormitor am hotărât să punem un televizor, deși în locuința cealaltă nu aveam. Doar pentru că dormitoarele nu sunt pe același etaj cu livingul. Dacă vrem după ce adorm copiii să ne uităm la un film, să o facem din dormitor [aproape de ei]. În dormitor avem televizorul, patul, dressingurile noastre, baia. Atât. Niciun tablou, comodă, doar noptierele și luminile. Vreau să fie totul aerisit. Strictul necesar”, a mai spus Adela Popescu.

Cea care îi va lua locul la emisiunea ”Vorbește lumea”, chiar de luni, este solista Lora care a mai secondat-o pe Adela Popescu la pupitrul emisiunii.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *