Noaptea muzeelor la Antipa 2020, ediția specială online

Sâmbătă, 14 noiembrie 2020, vă invităm să participați alături la Noaptea Muzeelor, ediție desfășurată anul acesta online pe pagina de facebook a Muzeului Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”! Evenimentul va debuta la ora 19:00 și se va încheia la ora 23:00, iar vizitatorii virtuali vor putea urmări online prezentările făcute de specialiștii muzeului.

În prima întâlnire online a serii, de la ora 19:00, dr. Angela Petrescu va vorbi despre pământul cel mai tânăr al României, Delta Dunării, și despre cele peste 250 de specii de păsări care cuibăresc aici.

La ora 21:00, în a doua întâlnire online cu dr. Alexandru Iftime, biolog și muzeograf la Muzeul Antipa, veți afla de ce Marea Neagră este considerată de unii oceanologi un unicat hidrobiologic și veți afla care sunt speciile de pești și de nevertebrate care o populează.

Ediția online a Nopții Muzeelor la Antipa se va încheia la ora 23:00 cu prezentarea dr. Tiberiu Sahlean despre fascinanta lume a viețuitoarelor cu sânge rece. Împreună cu specialistul muzeului vom face o incursiune în „Reptilia”, expoziție care vă provoacă să lăsați prejudecățile la o parte și să observați comportamentul unora dintre cele mai fascinante viețuitoare!
Noi vă dorim o seară relaxantă alături și, nu uitați, chiar și în mediul online, #muzeulantipa este muzeul pentru care nu vrei să dormi!

Mai multe detaii pe: https://www.facebook.com/muzeulantipa /

Share Button

SUSȚINE PROIECTUL KIDSNEWS.RO!

.


CITEȘTE ȘI:
 
 • Elevii cu simptome au acces restricționat în școală 14 zile, dacă părinții nu vor testare
 •  
 • Teatrul Nottara lansează un nou proiect pentru liceeni
 •  
 • Mâncarea pentru bebeluși este extrem de periculoasă
 •    

  Să ne mai și delectăm, cu drăgălășeniile celor mici

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *