Parcul tematic Universal Studios Florida, deţinut de Comcast Corp. în oraşul Orlando, se va redeschide şi va funcţiona la capacitate redusă începând din 5 iunie, au anunţat reprezentanţii companiei.

Universal Studios este primul dintre marile parcuri tematice din statul american Florida care au anunţat planuri de redeschidere în contextul pandemiei de coronavirus. Walt Disney Co, care deţine Disney World, a redeschis miercuri zona de shopping Disney Springs a parcului din Orlando, însă spaţiile de distracţii au rămas închise.

Reprezentanţii Universal Studios au făcut acest anunţ în timpul unei întruniri a comitetului de lucru pentru redresare economică din districtul Orange, la care au participat oficiali din departamentele de sănătate la nivel statal şi federal şi lideri ai comunităţii locale.

Acest grup de lucru a aprobat planurile propuse de grupul Universal în timpul şedinţei.

John Sprouls, vicepreşedinte şi manager administrativ al Universal Parks & Resorts, a declarat că grupul Universal va implementa o serie de măsuri care includ spaţii de parcare bine delimitate, monitorizări ale temperaturii corporale, comenzi online pentru preparate culinare, iar vizitatorii şi angajaţii parcului vor avea obligaţia de a purta măşti sanitare.

El a mai spus că parcul tematic va închide spaţiile interactive de joacă pentru copii, pentru a reduce contactul fizic dintre vizitatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.