Spitalul Colentina oferă evaluare medicală online |

Spitalul Colentina oferă evaluare medicală online

Share Button

Începând de luni, Spitalul Colentina va trata doar bolnavii de Covid -19. Măsura a fost luată ca urmare a extinderii îmbolnăvirilor la nivelul României, astfel încât şi alte spitale vor fi puse în aceeaşi situaţie, dacă boala continuă să facă victime. În acest context, reprezentanţii spitalului au decis să pună la dispoziţia pacienţilor un formular de evaluare online.

„Începând cu data de 16 martie 2020, Spitalul Clinic Colentina se transformă în centru pentru tratarea pacienţilor infectaţi cu noul coronavirus SARS – CoV2. Astfel, începând cu această dată, sunt oprite toate internările.

În dorinţa de a fi mereu alături de pacienţii noştri, Spitalul Clinic Colentina, în parteneriat cu Medicentrum şi Lite Microsystems, vă pune la dispoziţie un serviciu online GRATUIT de evaluare medicală la distanţă, prin intermediul căruia medicii noştri vă pot oferi recomandări medicale.

Puteţi adresa întrebări medicale, puteţi transmite detalii despre problemele de sănătate cu care vă confruntaţi şi încărca documente medicale. Veţi primi, în cel mai scurt timp posibil, răspuns de la unul dintre medicii noştri.

ÎNAINTE DE A VĂ PREZENTA LA UN SPITAL, vă invităm să solicitaţi această evaluare online.

Această evaluare este GRATUITĂ. Raspunsul va fi dat in 12-24 de ore in functie de disponibilitatea personalului medical.

Această evaluare NU vă oferă un diagnostic, ci este o formă de triaj din partea unui medic de la Spitalul Clinic Colentina, de pe o specialitate medicală selectată de dvs”, se arată într-un comunicat publicat pe site-ul spitalului.

Formularul de evaluare poate fi găsit aici.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *