Kinderpedia vine în întâmpinarea familiilor și a dascălilor preocupați de discontinuitatea activității școlare cu un modul de predare video, la distanță. Profesorii își pot susține clasele în format live video, pe Kinderpedia.

Aplicația de comunicare și management pentru grădinițe și școli a integrat funcționalitățile Zoom și le permite astfel utilizatorilor să creeze video conferințe pentru materiile din orar și să invite copiii direct în aplicație. Funcția de video conferință este disponibilă pentru toți utilizatorii curenți ai platformei, care o vor regăsi în meniul principal. Aceștia pot transforma orice activitate din orar într-o lecție online, cu click pe opțiunea „Programează video-conferință”.

Pentru a sprijini sistemul public de educație, care întâmpină acum o criză fără precedent, Kinderpedia oferă opțiunea de lecții online în mod gratuit școlilor publice, până la sfârșitul anului școlar. Pașii pe care școlile trebuie să ii urmeze sunt simpli: crearea contului școlii, adăugarea claselor, adăugarea profesorilor, adăugarea copiilor –atât profesorii cât și părinții primesc un e-mail de invitație pe platformă –adăugarea orarului și activarea opțiunii de lecție video la distanță pentru materia sau materiile dorite.

Tot pe Kinderpedia, profesorii au posibilitatea să facă prezența, să dea note, să adauge teme și proiecte, să ofere feedback părinților etc. Înregistrarea pe platformă și training-ul pentru utilizatori se vor realiza online, cu sprijinul echipei de suport și al librăriei de tutoriale în română și engleză.

„Credem mai mult decât oricând în rolul transformator al tehnologiei și sperăm să conectăm cât mai mulți dascăli dedicați cu elevii lor. Încă o dată, am răspuns prompt nevoilor utilizatorilor noștri și am contribuit la continuitatea actului educațional, în mod inovator. Pentru a asigura accesul cât mai multor profesori și elevi la funcția de predare video, școlile publice își vor putea crea cont gratuit pe Kinderpedia, până la sfârșitul anului școlar. Mai mult decât atât, toți utilizatorii noi vor beneficia de același suport dedicat care ne-a consacrat ca platformă preferată a școlilor și grădinițelor de top din România.” Evelina Necula, co-fondatoare Kinderpedia.

Noua funcționalitate se adaugă celor 20 de module Kinderpedia care au rolul de a simplifica activitatea administrativă a școlilor și a grădinițelor și de a menține familia conectată la activitatea și la progresul școlar al copiilor. Kinderpediaaprimit numeroase recunoașteri internaționale și locale pentru contribuția sa la transformarea educației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.