Târgul de Turism al României și-a deschis porțile joi, în Capitală, tour-operatorii venind cu reduceri de până la 50% pentru sejururile pe litoral şi în străinătate, în timp ce o noapte de cazare în Corfu, Grecia, porneşte de la doar un euro, potrivit site-ului organizatorilor.

Cei care aleg varianta de transport cu avionul găsesc reduceri de la 100 de euro/cameră până la 400 de euro, în destinaţii ca Antalya şi Bodrum (Turcia), Hurghada (Egipt), Mallorca şi Tenerife (Spania), Creta, Kos, Zakynthos şi Rodos (Grecia). Românii care preferă staţiunile de la Marea Neagră pentru concediul din vară îşi pot achiziţiona pachetul cu o reducere Early Booking de până la 40%.

Există şi oferte mai ieşite din comun: clienţii care cumpără zece magneţi de frigider primesc o reducere suplimentară de 100 de euro la cumpărarea unei vacanţe Early Booking la unul dintre operatorii turistici. Cei care aleg să platească sejurul cu suveniruri pot opta pentru destinaţii populare precum Turcia, Grecia sau Spania sau pentru sejururi în Tunisia şi Egipt. Oferta include şi destinaţii exotice, precum Bali sau Thailanda.

Operatorii de turism oferă sejururi la preţ redus la programele de tip pelerinaj în Israel, Grecia sau Egipt, precum şi discount-uri de 10% pentru amatorii de City-break.

Unele vacanţe pot fi cumpărate şi în rate şi plătite în termen de 12 luni fără dobândă.

Organizat la Romexpo, Târgul de Turism al României, reuneşte peste 300 de participanţi, agenţii de turism şi tour-operatori din toată Europa. Evenimentul se desfăşoară în centrul expoziţional Romexpo de joi până duminică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.