Cursurile vor fi suspendate, în perioada următoare, în mai multe unităţi de învăţământ din Capitală, din cauza gripei sau a unor probleme apărute după decontaminare, potrivit unei informări a Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti.

Astfel, Grădiniţa Panseluţa din sectorul 4 suspendă pentru o zi cursurile, întrucât după decontaminare persistă mirosul substanţelor utilizate.

Tot pentru o zi este suspendată activitatea şi la Grădiniţa 72 din sectorul 5, din cauza emanaţiilor de gaze de la centralele termice.

Potrivit IŞMB, sunt unităţi de învăţământ care îşi suspendă activitatea pentru 3 zile. Şcoala 195 din sector 3 suspendă cursurile la 6 clase; Grădiniţa Luminiţa din sectorul 2 – la o grupă; Şcoala 56, sector 2, – la o clasă; Şcoala 45 din sector 1 – la 5 clase, iar Grădiniţa 97 din sectorul 1 – la grupa mijlocie.

Totodată, la Liceul “Ady Endre”, grădiniţa suspendă cursurile la grupa mică pe o perioadă de 3 zile.

Şi la Şcoala 117 din sectorul 6 elevii unei clase vor sta acasă timp de trei zile.

Potrivit IŞMB, următoarele unităţi de învăţământ vor avea suspendate cursurile începând de marţi până pe 30 ianuarie din cauza gripei: Şcoala Generală 66 din Sectorul 2 – la trei clase, Şcoala 195 din Sectorul 3 – o clasă, Grădiniţa 272 din Sectorul 6 – grupa mijlocie, Şcoala Generală 279 – o clasă, Grădiniţa 218 – grupa mare, Grădiniţa 209 – grupa mică, Şcoala Generală Sfântul Andrei – patru clase.

Situaţia unităţilor şcolare cu suspendare de cursuri poate suferi modificări în funcţie de raportările cazurilor de gripă, precizează Inspectoratul Şcolar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.