Târgul Poveste de Crăciun rămâne deschis și weekendul acesta!

La cererea publicului, Târgul din curtea OCC rămâne deschis până pe 19 ianuarie. După prima săptămână de școală după vacanță, copiii și părinții se pot bucura de activitățile din curtea instituției. Patinoarul, derdelușul, caruselul și atelierele de creație sunt dintre cele mai iubite activități ale acestei ediții de succes. Vineri, 17 ianuarie, între orele 17:00 – 21:00, sâmbătă și duminică, între orele 10:00 și 21:00, bucureștenii au liber la distracție, în curtea Operei Comice pentru Copii! Intrarea la Târg este liberă, iar accesul la activități se face pe baza Tichetelor PDC, disponibile la punctele de informare din târg.

Weekendul acesta se joacă opereta Hapciu în RE Major – un spectacol cu adevărat energizant!
„Hapciu în RE Major” este o adaptare după „Mam’zelle Nitouche”, una dintre primele operete create vreodată și prima operetă montată pe scena Operei Comice pentru Copii. Creativitatea neobosită a regizorului Cristian Mihăilescu a dat naștere unui spectacol inedit și plin de culoare. „Hapciu în RE Major” ilustrează, prin comicul de situații și dialogul spumos, debutul nepremeditat al unei eleve de pension în lumea teatrului. Asistată involuntar în transformarea ei artistică de către profesorul de muzică, tânăra Denise descoperă cu entuziasm culisele, actorii, scena și… marea dragoste!
Diminețile din weekend alături de Colombina!
„Colombina se întoarce” în Salonul Mozart, sâmbătă și duminică, 18 și 19 ianuarie, de la ora 10:00! O poveste din vremea barocă pusă în scenă astfel încât să fie înțeleasă de copii. Descurcăreața Colombina este un personaj foarte ușor de îndrăgit, cu o misiune greu de îndeplinit. Ea trebuie să îi apropie pe Livietta și pe pungașul Tracollo, pe care îl iubește, doar că cei doi nu încetează să se păcălească între ei. Povestea este genial transpusă, iar comicul de situații este delicios.

Pe 14 și 15 februarie, Opera Comică pentru Copii se transformă într-o adevărată Veneție!
După succesele de la precedentele ediții cu Noaptea Vrăjitoarelor și Noaptea Muzeelor, Opera Comică pentru Copii aduce în premieră o altă serie de tururi interactive. Personajele din spectacolele OCC și-au pregătit măștile și costumele impresionante și își așteaptă spectatorii cu un tur aparte în culisele Operei Comice pentru Copii, cu o mulțime de momente artistice, ateliere de măști și povești pe măsură! Atmosfera de Carnaval va domina serile de la jumătatea lunii februarie, iar măștile vor fi prezențe obișnuite în foaier, pe scenele și culoarele instituției care se vor transforma pentru spectatorii prezenți într-o adevărată Veneție. Carnavalul este o veche tradiție care sărbătorește la început de an primăvara și are o mulțime de semnificații istorice.

Descoperă Amazonia într-o nouă premieră OCC!
Amazonia este un spectacol în premieră care prezintă povestea unei fetițe ce ajunge dintr-o întâmplare să cunoască lumea atât de fascinantă și misterioasă a junglei. În aventura ei întâlnește diferite spirite și creaturi ale pădurii. Ama înțelege cum fiecare arbore secular, fiecare plantă, fiecare floare, animal sau pasăre are o istorie de povestit. Amazonia este un șirag de perle și pilde cu tâlc pentru copii, cântece și povestiri amuzante care îi vor anima la fel de bine și pe părinți. Un spectacol conceput de Cătălin Milea și Sumeia Ananda (Columbia). Premiera se joacă pe 22 și 23 februarie, de la ora 10:00, în Salonul Mozart.

Biletele pentru toate spectacolele Operei Comice pentru Copii sunt disponibile în rețeaua bilete.ro și la casa de bilete a instituției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.