Dacă aveți copii sau adolescenți care doresc sa cânte și să facă parte dintr-un program cultural prestigios – desfășurat cu sprijinul membrilor Corului Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” și al specialiștilor Cantus Mundi -, Programul Național Cantus Mundi și Cantus Mundi București îi invită să se înscrie la COR! 🙂

În luna octombrie, Cantus Mundi București organizează un amplu program de înscrieri la cor, care se adresează tuturor copiilor și tinerilor între 5 și 18 ani din București, pasionați de muzică și arta spectacolului. Doritorii vor fi integrați într-unul din corurile de copii și tineri Cantus Mundi, beneficiind gratuit de cursuri intensive de educație muzicală și culturală. Ei vor participa mai apoi în proiectele și programele culturale desfășurate în cadrul Programului.

Înscrierile se fac prin completarea formularului http://bit.ly/CorCantusMundiBucuresti

Mai multe despre Cantus Mundi, găsiți pe www.cantusmundi.com

Această inițiativă face parte dintr-un complex demers educațional și cultural desfășurat de echipa Cantus Mundi prin care oferă o serie de oportunități copiilor și tinerilor să se dezvolte armonios și să se integreze în societatea românească cu ajutorul muzicii corale.

Cantus Mundi București este un proiect desfășurat de Programul Național Cantus Mundi, cu sprijinul Primăriei București, prin PROEDUS – Centrul de Proiecte Educaționale și Culturale.

Programul Național Cantus Mundi este cel mai mare program de integrare socială prin muzică din România, inițiat de reputatul dirijor Ion Marin și derulat prin implicarea voluntară a membrilor Corului Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”. După 8 ani de activitate, Programul Național Cantus Mundi a adunat sub umbrela sa peste 1.300 de coruri. Aproape 50.000 de copii, alături de dirijorii lor, participă la promovarea cântului coral pe întreg cuprinsul țării, depășind barierele legate de etnie, condiție socială și capacități fizice sau psihice, construind astfel nuclee culturale complexe, atât de necesare pentru revitalizarea societății noastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.