Îndrăgita actriță Monica Bârlădeanu devine imaginea uneia dintre cele mai iubite colecții de machiaj Avon: LUXE, ducând astfel într-o nouă etapă colaborarea începută anul acesta.
Adesea aclamată și recunoscută de numeroase publicații drept una dintre cele mai frumoase și influente femei din România, Monica are deja la activ nu mai puțin de 24 de proiecte cinema sau TV în calitate de actriță, dar și 2 show-uri de succes pe care le-a condus din postura de prezentator TV.

O adevărată pasionată de beauty, ea s-a alăturat la începutul acestui an echipei Avon ca ambasador al gamei de îngrijire a pielii ANEW. Astăzi, Monica face pasul spre lumea culorilor și este din nou prezentă pe coperta Broșurii Avon, de data aceasta pentru a spune povestea colecției LUXE.

„Am fost dintotdeauna pasionată de îngrijire, iar prin Avon am făcut cunoștință cu un întreg univers al frumuseții care a răspuns la multe întrebări și nevoi ale pielii mele prin soluțiile inovative pe care le propun. Pasul în lumea culorilor și texturilor Luxe completează colaborarea noastră exact așa cum îngriirea și machiajul fac cea mai bună pereche în ritualul zilnic al fiecărei femei”, spune Monica Bârlădeanu.

Colecția premium din portofoliul Avon oferă o gamă de machiaj completă, formată din 12 produse cu formule ce conțin ingrediente prețioase:
Fond de ten Luxe Silken SPF 20, disponibil în 5 nuanțe – îmbogățit cu extract de safir alb, se adaptează nuanței pielii, uniformizând discret. Formula ultra ușoară permite pielii să respire în timp ce hidratează și oferă acoperire impecabilă.
Fond de ten spumă Luxe Cashmere Indulgence, disponibil în 5 nuanțe – formula bazată pe Tehnologia Optic Light Diffusing și proteine din mătase asigură un aspect perfect și fără luciu inestetic, ce rezistă până la 10 ore.
Fond de ten Luxe Miracle Perfecting SPF 10, disponibil în 5 nuanțe – fondul de ten cu formulă minerală și perle iluminatoare oferă tenului un aspect radiant, luminos.
Balsam Luxe Silken – formula cu retinol și colagen oferă volum și o textură catifelată. Buzele sunt instant hidratate, discret nuanțate și protejate cu SPF15.
Fond de ten Luxe Velvet Matte, disponibil în 5 nuanțe – formula îmbogățită cu extract de mătase oferă tenului un aspect mat, acoperire uniformă și un aspect catifelat
Pudră compactă Luxe – extractele de safir transformă această pudră într-un accesoriu de lux care fixează impecabil machiajul, lăsând tenul să respire.
Mascara pentru volum Luxe – formula mătăsoasă îmbogățită cu pudră de diamant oferă îngrijire genelor și un aspect plin de volum chiar și la aplicarea unui singur strat.
Corector Luxe – formula cu pigmenți pentru difuzarea luminii și extract de safir alb ajută la estomparea imperfecțiunilor, oferind privirii un aspect odihnit.
Ruj Luxe, disponibil în 14 nuanțe – formula cremoasă îmbogățită cu extract de mătase oferă o senzație unică de răsfăț buzelor, hidratându-le de la prima aplicare.
Paletă 3-în-1 Luxe Allure Bronze – formula 3 în 1 îmbogățită cu ulei de argan: iluminator, fard de obraz și bronzer ce pot fi combinate sau folosite separat, în funcție de efectul dorit.
Contur lichid pentru ochi – formula lichidă îmbogățită cu pudră de diamant negru definește perfect privirea, asigurând precizie în aplicare și culoare intensă dintr-o singură mișcare.
Contur pentru ochi Luxe Velvet Intensive, disponibil în 7 nuanțe – creionul cremos oferă o definire perfectă a privirii, în timp ce capătul cu burețel este perfect pentru obținerea efectului smokey.
Întreaga colecție de machiaj LUXE este disponibilă în Broșura AVON și pe avon.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.