Copiii l-au intampinat pe Mos Craciun si s-au bucurat de colinde, cadouri si intalnirea cu personaje de poveste

Sute de copii din Bucureşti au trăit mai devreme emoţia întâlnirii cu Moş Crăciun, în cadrul unui eveniment organizat în incinta Centrului Comercial Dragonul Roşu Oriental. Evenimentul a marcat startul sărbătorilor de iarnă dar și împlinirea, de către Niro Investment Group, a 25 de ani de la înființare. Toţi copiii prezenţi au primit daruri, au participat la concursuri şi la ateliere de creaţie iar bunicii şi părinţii au intrat în spiritul Crăciunului pe ritmuri de muzică populară şi colinde. Ansamblul Ciocârlia, cel mai vechi ansamblu artistic din România, a dat startul evenimentului cu un moment de voie bună, dans și cântec popular, sub conducerea maestrului Marian Alexandru, alături de interpreţii de muzică populară, Alina Alexandru şi Aurelia Radu.

Evenimentul a continuat cu un concert extraordinar de colinde al Alinei Sorescu alături de membrii Atelierului de Muzică pentru Copii, “Picii lu’ Soreasca”, solista interpretând cu această ocazie una dintre melodiile recent lansate, “Iarnă, stai un pic”.

Un moment emoţionant a fost creat de grupul artistic “Iris şi copiii”, ai cărui membri au interpretat colinde în limba engleză.

Momentul culminant al pe trecerii i-a revenit lui Moș Crăciun care a sosit la Dragonul Roșu împreună cu o mulțime de personaje de poveste şi de spiriduși talentați. Moșul și ajutoarele sale au împărțit jucării și dulciuri tuturor copiilor prezenți, s-au jucat cu cei mici și au povestit despre magia sărbătorilor de iarnă și nevoia de a fi mai buni și mai generoși de Crăciun.

Evenimentul s-a încheiat cu un un moment spectaculos al artistei Andra care, în aplauzele fanilor, a interpretat cele mai frumoase colinde și cântece de Crăciun din repertoriul românesc și internațional.

Share Button

SUSȚINE PROIECTUL KIDSNEWS.RO!

.


CITEȘTE ȘI:
 
 • Elevii cu simptome au acces restricționat în școală 14 zile, dacă părinții nu vor testare
 •  
 • Teatrul Nottara lansează un nou proiect pentru liceeni
 •  
 • Mâncarea pentru bebeluși este extrem de periculoasă
 •    

  Să ne mai și delectăm, cu drăgălășeniile celor mici

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *