Gradinita, scoala si problemele lor. Un nou eveniment marca Social Moms

Gradinita si scoala apar in viata parintilor si a copiilor cu un bagaj de probleme emotionale pe care trebuie sa stim cum sa le gestionam pentru a reusi sa ajungem sa facem ce e mai bine pentru copiii nostri.

Replicile “nu vreau la gradinita/scoala”, “nu imi place la gradinita/scoala” ori “nu vreau sa imi fac temele” nu sunt necunoscute parintilor. Despre cum sa gestionezi aceste situatii, despre cum sa pui limite sanatoase acasa si cum ii responsabilizezi pe cei mici incat sa aiba o relatie buna cu gradinita/scoala vei afla de la Gabriela Maalouf, NLP Trainer pentru copii si adulti.

Orice parinte se intreaba macar o data care este secretul prin care poate sa isi convinga copilul sa isi faca temele din placere. Claudia Chiru, profesor pentru Invatamantul Primar si fondatoare SAGA Kid te va ajuta sa gestionezi si sa intelegi situatiile in care copilul sustine ca nu intelege si ca nu il intereseaza materiile de la scoala. Vei afla cat de importanta e relatia parinte – invatator pentru sentimentele copilului fata de scoala.

Fenomenul de bullying ia amploare si apare de la varste timpurii, de aceea este un subiect dezbatut in cadrul evenimentului de catre Marius Rusu, psiholog clinician la Salvati Copiii. Te va ajuta sa afli cum sa iti dai seama cand un copil se confrunta cu asa ceva. Foarte important este cum ne educam copilul incat sa nu intimideaze, terorizeaze, brutalizeaze ori hartuiasca alt copil, dar si cum il invatam sa reactioneze la copiii care fac asta pentru a nu deveni o victima a bullyingului.

Asadar, Social Moms iti da intalnire joi, #11octombrie, la Crown Cismigiu, de la 18.00, impreuna cu speakerii invitati pentru a gasi raspuns la intrebarile tale.

Participarea este GRATUITA si va puteti inscrie aici: https://bit.ly/2Oynmye

Share Button

SUSȚINE PROIECTUL KIDSNEWS.RO!

.


CITEȘTE ȘI:
 
 • Elevii cu simptome au acces restricționat în școală 14 zile, dacă părinții nu vor testare
 •  
 • Teatrul Nottara lansează un nou proiect pentru liceeni
 •  
 • Mâncarea pentru bebeluși este extrem de periculoasă
 •    

  Să ne mai și delectăm, cu drăgălășeniile celor mici

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *