Kinder aniversează 50 de ani de existență în întreaga lume. Cu această ocazie, fanii mai mici și mai mari ai brandului sunt invitați să se bucure împreună în cadrul unei petreceri aniversare pe data de 14 octombrie, începând cu ora 14:00, în Piața Universității.

Cu ocazia #Kinder50ani, brandul a pregătit mai multe jocuri și activități distractive prin care cei prezenți pot interacționa și cunoaște povestea produselor Kinder. Gașca Zurli, Magicianul Robert Tudor, Selly, precum și alți invitați surpriză vor veni special ca să îl serbeze pe Kinder.

Gazda evenimentului va fi Robert Tudor, magicianul iubit de copii, care va susține și un spectacol. Împreună ne vom putea bucura de un moment de improvizație alături de cei mici, precum și de un spectacol cu baloane de săpun. Gașca Zurli va transforma după-amiaza într-o petrecere și va pune în scenă un spectacol magic al imaginaţiei. Și pentru adolescenți Kinder a pregătit o surpriză pe măsură: l-a invitat pe unul dintre vloggerii lor favoriți, Selly, cu care vor putea face cunoștință și se vor putea petrece #MomenteDeBucurie împreună și off-line.

Povestea Kinder începe în 1968, în centrul orășelului Alba din Italia. Aici, o idee pornită din suflet a devenit Kinder, brandul cunoscut astăzi tuturor. Michele Ferrero, fiul unui ciocolatier, a căutat să creeze o ciocolată special făcută pentru copii, cu mai mult lapte și mai puțină cacao, pe care să o îndrăgească cei mici, dar și părinții lor. De atunci, Kinder creează gustări îndrăgite de copii, ținând cont de nevoile lor, dar și ale părinților acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.