Săptămâna Porților Deschise la Ambulanță, 112 ani de existență

Cu ocazia împlinirii a 112 de existenţă, Serviciul de Ambulanţă Bucureşti – Ilfov (SABIF) organizează, de luni până vineri, între orele 10:00 și 17:00, „Săptămâna Porţilor Deschise”.

Este un moment special având în vedere că aniversarea coincide cu numărul la care poate fi apelată Ambulanța – 112.

„La sfârşitul acestei săptămâni, Ambulanţa împlineşte 112 ani de existenţă. Cu această ocazie, Serviciul de Ambulanţă Bucureşti – Ilfov (SABIF) a anunţat Ministerul Sănătăţii că, în perioada 23 – 27 iulie, între orele 10,00 – 17,00, organizează ‘Săptămâna Porţilor Deschise’, la sediul din str. Mihai Eminescu, nr. 226, sector 2”, se arată într-un comunicat.

Potrivit sursei citate, persoanele interesate vor putea vizita sediul central al SABIF, unde vor primi informaţii despre istoria Serviciului de Ambulanţă şi despre tehnicile de resuscitare care salvează vieţi.

De asemenea, în cadrul acestui eveniment, respectând regulamentul, există şansa pentru doritori de a asista la rezolvarea unor cazuri împreună cu un echipaj de pe Ambulanţă, trăind astfel o experienţă inedită alături de medici şi de asistenţii medicali, precizează sursa citată.

În 28 iulie 1906 a luat fiinţă „Societatea de Salvare din Bucureşti” şi, odată cu ea, prima staţie de Salvare din România, creată din iniţiativa profesorului Nicolae Minovici, sub deviza „Totdeauna şi tuturor, gata pentru ajutor”.

Share Button


SUSȚINE PROIECTUL KIDSNEWS.RO!

.


CITEȘTE ȘI:
 
 • Elevii cu simptome au acces restricționat în școală 14 zile, dacă părinții nu vor testare
 •  
 • Teatrul Nottara lansează un nou proiect pentru liceeni
 •  
 • Mâncarea pentru bebeluși este extrem de periculoasă
 •    

  Să ne mai și delectăm, cu drăgălășeniile celor mici

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *