Atentie la spinner! Jucaria poate exploda sau lua foc

Fidget spinner-ele sunt cele mai populare jucării în acest moment, la nivel mondial, dar unele se confruntă cu o problemă majoră: explodează.

Chinezii încearcă tot timpul să ia fața concurenței, copiind produse pe care apoi le „îmbunătățesc”. Este și cazul fidget spinner-ului, pentru care mai mulți producători chinezi au lansat versiuni de cu Bluetooth, difuzor/difuzoare, LED-uri și multe alte „îmbunătățiri”. De aici până la apariția primelor știri despre fidget spinner-e care explodează a mai fost doar un pas, potrivit Digi24.ro.

Gizmodo prezintă două cazuri de jucării care au explodat/luat foc, unul în Michigan și celălalt în Alabama. În ambele cazuri dispozitivele au fost conectate la o priză când au „explodat”, apoi s-au aprins și s-au topit, arzând și suprafața de dedesubt.

„Ne pregăteam să plecăm de acasă casă. Fiul meu a observat că a izbucnit în flăcări și a început să țipe”, a declarat Kimberly Allums din Gardendale, Alabama.

Potrivit Gizmodo, victimele nu au reușit până în prezent să identifice producătorul fidget spinner-elor explozive: pe cutii scrie doar „Made in China”, iar în pachet nu este inclus încărcătorul sau detalii legate de procesul de încărcare.

 

Share Button

SUSȚINE PROIECTUL KIDSNEWS.RO!

.


CITEȘTE ȘI:
 
  • Elevii cu simptome au acces restricționat în școală 14 zile, dacă părinții nu vor testare
  •  
  • Teatrul Nottara lansează un nou proiect pentru liceeni
  •  
  • Mâncarea pentru bebeluși este extrem de periculoasă
  •    

    Să ne mai și delectăm, cu drăgălășeniile celor mici