Ofertele hotelurilor Delta și California din Jupiter chiar sunt pentru toti! Programul Litoralul pentru toti vine cu oferte de nerefuzatPrimele raze ale soarelui, pe mine personal, ma trimit cu gandul la mare si numar zilele pana la vacanta. Și pentru ca nu mai am rabdare, am aruncat un ochi peste ofertele pe care hotelierii le-au afisat pentru programul Litoralul pentru toti.

Cele mai bune mi s-au parut cele ale hotelurilor Delta si California din statiunea Jupiter.

31.05 – 11.06 – 199 lei/persoana/sejur 6 nopti

12.06 – 24.06 – 249 lei/persoana/sejur de 6 nopti

Dar asta nu e tot. Pentru ca pe langa aceste preturi, cei de la COHOTELS vin cu multe alte oferte care suna extrem de bine.

Ceea ce noua ne-a placut foarte mult este faptul ca primul si al doilea copil pana in 12 ani au gratuitate la cazare cu pat suplimentar in camera.

In plus, daca parintii aleg varianta pensiune completa (110 lei de persoana/zi), copiii primesc masa gratuita. Si mai mult decat atat, cei care aleg pensiunea completa, mai au si un discount de 10% la pretul de masa si astfel cu numai 200 de lei/zi mananca toata familia.

Cred ca cel mai important, mai ales pentru familiie cu copii, este  faptul ca ambele hoteluri se adreseaza cu precadere acestei categorii de public. Senzatiile locului sunt Plaja Copiilor si Baby Land. Plaja copiilor este un loc cu multe jucarii de exterior, piscina si animatori profesionisti care se joaca cu ei de la primele ore ale dimineatii. Parcul copiilor, Baby Land, este un spatiu foarte mare, special amenajat cu multe, multe jucarii si jocuri de exterior, saltele gonflabile unde cei mici pot participa in fiecare seara la petreceri cu animatori si, cel mai important, pot fi lasati acolo sub atenta supraveghere a unui personal calificat. Pe langa acestea, tot spre bucuria celor mici dar si a parintilor, oferta de animatie Cohotels cuprinde Atelierul de Creatie, Scoala de Teatru, Plaja copiilor, Parcul copiilor si Gradinita cu program de baby sitting

Mai multe despre ofertele hotelurilor Delta si California gasesti AICI