O vacanta de vara reusita la Hotelurile Delta si California din statiunea Jupiter

[supsystic-gallery id=’6′ position=’center’]

Vacanta de vara este printre principalele preocupari ale parintilor cu copii. Personal, inca de la inceputul anului, incep sa caut locatii cat mai prietenoase care sa se potriveasca familiei mele ce numara doi copii mici. De cativa ani, am mai putina treaba cu planificarea vacantei deoarece am descoperit, hotelurile Delta si California din statiunea Jupiter, ce fac parte din grupul Cohotels. De atunci, mergem cel putin o data pe vara in vacanta in sudul litoralului. Principalul motiv: este locul ideal pentru copii si o sa va povestesc mai jos de ce.

O multime de facilitati pentru turisti

Ambele hoteluri dispun de un numar impresionant de camere, toate amenajate modern si dotate cu utilitati de confort precum aer conditionat, frigider sau internet wi-fi. Camerele sunt extrem de curate, au balcoane mari, foarte multe cu vedere la mare.

Ceea ce noua ne-a placut foarte mult este faptul ca primul si al doilea copil pana in 12 ani au gratuitate la cazare cu pat suplimentar in camera.

In plus, daca parintii aleg varianta pensiune completa (110 lei de persoana/zi), copiii primesc masa gratuita. Si mai mult decat atat, cei care aleg pensiunea completa, mai au si un discount de 10% la pretul de masa si astfel cu numai 200 de lei/zi mananca toata familia.

Incredibil de util mi s-a parut faptul ca micul dejun este in regim bufet suedez si astfel am economisit foarte mult timp la masa de dimineata, ceea ce ne-a permis sa ajungem mult mai repede la plaja. Pranzul si cina se servesc a la carte, masa de pranz in restaurantul hotelului la care esti cazat, iar masa de seara la oricare dintre restaurantele grupului Cohotels.

Dar nu se opresc aici avantajele. Toti cei cazati la hotelurile Delta sau California, in regim de demipensiune, au acces gratuit la 3 dintre spectacolele sustinute la Teatrul de Vara din statiunea Jupiter. Intr-o saptamana, este imposibil sa nu prinzi un concert, un spectacol pentru copii si o piesa de teatru. Copiii mei au fost extrem de fericiti sa vada un spectacol al Gastii Zurli anul trecut si abia asteptam sa-i vedem si anul acesta.

In plus, ai 50% discount la sezlongurile cu umbrela pe plaja Copiilor, pe plaja Jupiter si pe plaja California pentru toti turistii cazati in hotelurile Grupului CoHotels, in conditiile rezervarii si achitarii acestora pentru intreg sejurul. La fiecare din cele trei plaje turistii beneficiaza de DJ si echipe de animatori, care vor umple momentele petrecute la soare cu jocuri si concursuri captivante.

Iar daca va plictisiti sa mergeti la plaja, puteti merge gratuit la piscina hotelului California, la sauna sau jacuzzi.

Un loc doar al copiilor

Probabil ai vazut ca am mentionat Plaja Copiilor. Nu am scris gresit, copiii chiar au o plaja a lor in statiunea Jupiter. Este o plaja special amenajata pentru ei, cu multe jucarii de exterior, piscina si animatori profesionisti care se joaca cu ei de la primele ore ale dimineatii.

Plaja copiilor este doar una dintre oportunitatile ce se regasesc in Clubul copiilor. Pentru ca, toti copiii cazati impreuna cu parintii la hotelurile Delta sau California au acces gratuit in Clubul Copiilor. Acesta este motivul principal pentru care noi mergem la hotelul Delta. Copiii au tot timpul un program, iar noi suntem mai linistiti.

Clubul copiilor cuprinde Casa cu povesti, Centrul de balet si dans, Atelierul de Creatie, Scoala de Teatru, Plaja copiilor, Parcul copiilor si Gradinita cu program de baby sitting.

Pe scurt, copilul poate participa la oricare dintre atelierele de mai sus, cursuri sustinute de personal calificat, poate vedea in fiecare seara o piesa de teatru, se poate juca in Parcul copiilor. Este vorba despre un spatiu foarte mare cu saltele gonflabile, leagane, tobogane si tot felul de jucarii, de unde copiii mei nu vor niciodata sa plece, oricat de tarzie ar fi ora. Copiii pot participa in fiecare seara la petreceri cu animatori si, cel mai important, pot fi lasati acolo sub atenta supraveghere a unui personal calificat. Cea din urma mi s-a parut cea mai interesanta deoarece cat timp copiii erau la petrecere, noi parintii puteam sa stam la restaurant, sa ascultam muzica live, sa vedem tot felul de spectacole fara sa alergam dupa cei mici, fara sa stam cu grija lor. La ora 22.00 cand se termina petrecerea copiilor, mergeam sa-i luam si toata lumea era fericita si multumita. Asa am simtit ca este o vacanta a tuturor, nu numai a copiilor.

Acestea fiind spuse, recomand tuturor acest loc pentru ca primesti mai mult decat platesti. Este impresia cu care am plecat de fiecare data.