Grupul austriac Grawe intra pe piata RCA in RomaniaUn nou asigurator RCA a anuntat ca intra pe piata din România. Grupului austriac Grawe va intra în acest an pe piaţa asigurărilor auto din România, respectând astfel strategia generală la nivelul companiei de a include asigurările auto în portofoliul companiilor membre.

„Pentru business-ul auto, conform strategiei noastre generale, vom rămâne un asigurător cu preţuri corect dimensionate în funcţie de acoperire şi nu vom aplica o strategie de creştere rapidă a cotei de piaţă – dorim o creştere organică, sănătoasă şi profitabilă. Cred că se poate face profit din orice linie de business, cu condiţia să fie bine gestionată. Politica noastră pe termen mediu este aceea de a avea un portofoliu echilibrat pe toate liniile business – viaţă, proprietăţi şi auto”, a declarat într-un comunicat preşedintele Directoratului Grawe, Paul Swoboda.

În decembrie, Grawe România Asigurare a depus la Autoritatea de Supraveghere Financiară dosarele de autorizare pe două clase de asigurare.

Citeste mai mult AICI