De Craciun daruieste momente de relaxareAnul acesta Mosul vine cu momente de relaxare, la Premier SPA. Ce cadou poate fi mai potrivit, daca nu cateva clipe de rasfat, relaxare si liniste? Este cadoul ideal pentru cei ce lucreaza mult la birou, pentru cei preocupati de starea lor de sanatate sau, de ce nu, pentru angajatii tai.

Pentru ea

Daruieste-i clipe de rasfat si infrumusetare. Ce femeie nu ar fi cucerita de un asemenea cadou? Iar aici, tolba Mosului e plina de experiente-cadou: tratamente faciale, impachetari cu ciocolata, scruburi pe baza de fructe, masaje de relaxare sau cateva sedinte de aerobic cu un antrenor personal. Daca urmeaza sa fie mamica, relaxeaz-o cu  Jambes Tonique, un tratament pe baza de bandaje cu uleiuri esentiale, pentru usurarea picioarelor. Daca lucreaza mult la birou, ajut-o sa  se destinda cu un masaj decontracturant  Neck, Back and Shoulders.

Pentru el

Pentru domni, Mosul are in desaga, terapii energizante si decontracturante. Ce ai spune de un Vichy Shower Massage, preferatul domnilor aici la Premier SPA? E un masaj energizant, facut de terapeut, in timp ce 5 capete de dus suspendate pulverizeaza apa pe corp. Ii va lua tensiunea din umeri cat ai spune…”Vichy”. Si domnii se pot bucura de un tratament facial, care va mai diminua din contracturile fetei. Sau ii puteti face cadou o incursiune orientala la hammam,  sau in zona de Thermarium, unde cu siguranta isi va relaxa bine musculatura, iar apoi tot acest cocktail cu stare de bine, poate fi completat un masaj energizant cum ar fi Invigorating sau Deep Tissue.

Pentru cupluri

Iubirea este sentimentul care uneste si de Craciun ce poate fi mai frumos decat un moment special al vostru ? Incercati unul din pachetele noastre destinate cuplurilor: veti fi rasfatati cu o baie aromata, sauna privata, masaj in 2 si o cupa de sampanie sau, la alegere, un ceai relaxant sau un platou de fructe pentru a sarbatori sentimentele frumoase ce va leaga. In plus, mai puteti petrece timp impreuna la hidropiscina, la saune, la salina, bucurandu-va si de un dus cu arome tropicale sau nordice (e vorba de dusurile emotionale).

Anul acesta, sacul Mosului e plin cu experiente spa relaxante. Tu ce vei alege?