“Mi-e pofta sa fac bine” continua pentru construirea celei de a treia case Ronald McDonald

Mi-e pofta sa fac bine continua pentru construirea celei de a treia case Ronald McDonald

Vineri, 20 noiembrie, intre orele 10.00 si 14.00, McDonald’s Romania si-a invitat toti prietenii sa se alature evenimentului de strangere de fonduri „McHappy Day” al Fundatiei pentru copii Ronald McDonald, gazduit de restaurantul aflat in Piata Unirii. La eveniment, persoane publice alaturi de parteneri, angajati si clienti McDonald’s au devenit purtatori ai mesajului ”Mi-e pofta sa fac bine” si au sustinut cauza Fundatiei Ronald McDonald. Pentru al doilea an consecutiv, Fundatia strange fonduri pentru construirea celei de a treia case Ronald McDonald.

Clientii restaurantului Unirii au avut vineri placerea sa isi comande produsele preferate de la personalitati publice. Printre cei care au ales sa se alature cauzei Fundatiei si sa devina pentru o zi angajati McDonald’s se numara: Ilie Nastase, Mihai Bobonete, Amalia Nastase, Florin Grozea, Melania Medeleanu, Diana Munteanu, Brighi, Costi Dita, Andrei Leonte, Echipa de baschet de juniori Steaua CSM sau Nicolai Tand.

„Ma bucur ca fac parte dintr-o companie care alege sa se implice constant si cu suflet in astfel de initiative: ajutorarea copiilor aflati in suferinta pentru care grija familiei si suportul acestora devine cel mai de pret medicament. Cred ca este extrem de important sa aducem in prim plan idei care chiar fac diferenta si prin Fundatia Ronald McDonald aduc liniste si siguranta in peste 13.000 de familii. Le multumim prietenilor McDonald’s, presei, partenerilor, clientilor si colegilor care au ales sa ne fie aproape in aceasta campanie si suntem onorati ca ne sunt alaturi si  lupta cu suflet si in acest an pentru construirea cele de a treia case Ronald McDonald”,  a declarat Daniel Boaje, Director General McDonald’s Romania.

In cadrul campaniei ”Mi-e pofta sa fac bine!” desfasurata in perioada 16 – 22 noiembrie, McDonald’s doneaza Fundatiei Ronald McDonald cate un leu din fiecare Big Mac sau McChicken (sandvis sau meniu) vandut.

McHappy Day este cel mai mare eveniment anual al Fundatiei pentru copii Ronald McDonald. Dupa ce anul trecut a fost dat startul campaniei”Mi-e pofta sa fac bine” pentru a strange bani pentru construirea celei de a treia case Ronald McDonald, compania isi doreste sa stranga in acest an fondurile necesare pentru inceperea constructiei casei departe de case inca de anul viitor.

Casele Ronald McDonald vin in sprijinul familiilor a caror copii sunt internati pentru tratamente pe termen lung in spital. Pe durata spitalizarii copiilor, parintii nu platesc cazarea.

Despre Fundatia pentru Copii Ronald McDonald

Fundatia pentru Copii Ronald McDonald a fost infiintata in 1998 si este principalul donator pentru cele doua case Ronald McDonald din Timisoara si din Bucuresti care gazduiesc familiile copiilor spitalizati pe durata tratamentelor medicale indelungate. In total, peste 13,000 de familii au fost primite in aceste “Case departe de casa”. McHappy Day este cel mai mare eveniment anual caritabil pe care McDonald’s il organizeaza in vederea strangerii de fonduri pentru Fundatia pentru Copii Ronald McDonald.

De asemenea, incepand cu anul 2013 Fundatia este coordonata de un consiliu onorific, din care fac parte:

 • Prof. Univ. Dr. Dan Mircea Enescu, directorul spitalului de copii Grigore Alexandrescu
 • Prof. Univ. Dr. Margit Serban, directorul sectiei de hemato-oncologie a spitalului de copii Louis Turcanu
 • Dr. Alin Popescu, Medic specialist de medicina sportiva
 • Dna. Amalia Nastase, personalitate publica
 • Dl. Daniel Boaje, director general al McDonald’s Romania
Share Button

SUSȚINE PROIECTUL KIDSNEWS.RO!

.


CITEȘTE ȘI:
 
 • Elevii cu simptome au acces restricționat în școală 14 zile, dacă părinții nu vor testare
 •  
 • Teatrul Nottara lansează un nou proiect pentru liceeni
 •  
 • Mâncarea pentru bebeluși este extrem de periculoasă
 •    

  Să ne mai și delectăm, cu drăgălășeniile celor mici