Magazine participante la Black Friday Romania 2015Aproape 50 de magazine si-au anuntat participarea la Black Friday 2015 care va avea loc în România atât în data de 20 noiembrie (şi în weekendul ce urmează acestei vineri), cât şi în data de 27 noiembrie, când este de fapt sărbătorită VINEREA NEAGRĂ în străinătate, potrivit listei intocmite de Blackfridayromania.net.

Potrivit sursei citate, unele magazine vor alege să ofere reduceri în perioada 24-29 noiembrie, iar altele vor oferi diverse promoţii şi reduceri în intervalul 16-22 noiembrie, cu o săptămână mai devreme de data la care se sărbătoreşte Black Friday în străinătate, aşa cum s-a întamplat şi în anii anteriori.

Nu toate magazinele din România vor oferi reducerile pe data de 20 noiembrie, unii retaileri şi unele magazine pregătind ofertele pentru 27 noiembrie 2015.

Lista magazinelor care vor participa la BLACK FRIDAY 2015, care este în continuă actualizare, include magazine de electronice şi IT, magazine de haine, încălţăminte şi accesorii, magazine de cărţi şi materiale didactice, magazine de ceasuri, magazine pentru copii, magazine Home & Deco sau magazine cu cosmetice.

Verifica AICI LISTA magazinelor participante la Black Friday 2015.