Hai sa descifram hieroglifele Egiptului Antic la evenimentul “Kids in Pyramids”!Te-ai întrebat vreodată cât timp a durat construirea piramidelor? Sau cât de departe se extindea imperiul Cleopatrei?

În perioada 10 noiembrie – 4 decembrie, copilul tău va putea afla răspunsurile la toate întrebările legate de fascinanta lume a Egiptului Antic! În Promenada Mall va începe „Kids in Pyramids”, o expoziție interactivă, adusă în premieră în țară, pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani.

Zilnic, între orele 9:00-20:00, la nivelul 1 din Promenada Mall, cei mici sunt invitați să se aventureze în lumea Egiptului Antic printr-un curs interactiv și distractiv de aproximativ 45 de minute. Fiecare curs oferă o experiență tematică complexă despre una dintre cele mai mari civilizații din epoca antică prin: lecții educative animate cu machetele piramidelor, costume pentru copii și puzzle-uri distractive.

Încă din primele minute ale experienței, înainte de a începe turul, copiii vor fi costumați în faraoni sau Cleopatra. Intrați în noile roluri, copiii pornesc într-o misiune de explorare, unde pot vizita piramida și căuta artefacte în nisipul din primul punct de plecare din cadrul expoziției, vor descifra puzzle-uri distractive și hieroglife, ce se ascunde in sarcofagul lui Tutankamon și vor afla detalii despre cel mai cunoscut faraon al Egiptului. Copiii vor lua parte la construcția unei piramide în miniatură și vor afla cum au fost construite acestea în antichitate.

Pe tot parcursul traseului, copiii vor fi supravegheați de ghizi specializați care vor răspunde la toate întrebările celor mici. Distracția însoțește micii curioși în fiecare punct al expoziției – copiii vor face cunoștință cu mumiile și vor afla mai multe despre cum a apărut acest mit înfricoșător, iar camera comorilor îi va întâmpina cu multe surprize. Pozele haioase vor întregi rețeta de succes pentru o porție de învățare distractivă!

Biletul pentru evenimentul Kids in Pyramids are prețul de 15 lei și va putea fi achiziționat de la biroul Info Point din Promenada Mall. Și cum distracția e mai mare când suntem mai mulți, grupurile organizate de minimum 15 copii beneficiază de prețuri reduse la biletul de intrare. Rezervările se pot face la Info Point de la parterul Promenada Mall, telefonic la numarul 0726 377 978, pe WhatsApp sau pe email la adresa rezervari@promenada.ro.

Din 10 noiembrie, înscrie-i pe cei mici la cea mai distractivă lecție de istorie și civilizație, doar la Promenada Mall!