S-a deschis prima clinica Private Care: pacientii au un consultant personal in sanatate si un plan personalizat

private care regina mariaRețeaua de sănătate Regina Maria lansează prima clinică Private Care, echivalentul medical al serviciilor de private banking, cu o investiție de 250.000 EUR. Pacienții vor beneficia, în noua clinică, de servicii medicale personalizate. Un consultant personal în sănătate va prelua pacienții de la momentul zero și îi va consilia până la rezolvarea problemei. Alte beneficii includ: medici disponibili în funcție de programul pacientului, consultanță în nutriție și stil de viață sănătos, un program complet de evaluare a stării de sănătate într-o singură zi – One Day Check-up.

„Sistemul de sănătate a evoluat masiv în ultimii ani, astfel încât actul medical trebuie să integreze și o experiență care să meargă dincolo de investigații și analize, către stilul de viață al pacientului. Pacienții pe care îi așteptăm să ne calce pragul sunt oameni care înțeleg importanța serviciilor personalizate de orice gen, nu doar medicale, sunt oameni care prețuiesc atenția la detalii și care își doresc sa aibă un medic dedicat gestionării problemelor de sănătătate pentru ei și întreaga familie. Ne gândim la persoanele care amână din lipsă de timp vizita la medic și care își doresc sa aibă într-un singur loc toate serviciile, fiind ghidați pe întreg parcursul medical de un Case Manager dedicat. Targetăm persoane care acum merg în străinătate pentru a-și rezolva problemele medicale si așteptăm 5000 de pacienți anul viitor. Am investit toată experiența acumulată în 20 de ani pentru a lansa o clinică ce oferă acces pacienților la un plan de sănătate croit pe propriile nevoi, potențând în același timp valoarea întregii rețele.”, a declarat Fady Chreih, CEO Rețeaua de sănătate Regina Maria.

Noua clinică va fi deschisă în cadrul Campusului Regina Maria Băneasa, din București, iar principala noutate adusă pe piața serviciilor medicale private va fi medicul specialist dedicat care va avea viziunea holistică asupra cazului medical și va monitoriza sănătatea pacientului, coordonând întregul plan medical și consulturile interdisciplinare necesare.  Acest concept a fost structurat în jurul experienței acestor medici, specialiști cu o arie largă de expertiză medicală. În baza istoricului medical, în funcție de problema de la acel moment și de nevoile pacientului, Case Managerul  va face toate programările necesare la medici, îl va îndruma permanent și va face follow-up, oferindu-i recomandări referitoare la planul de medicație, răspunsul la tratament și nu numai.

O consultație în noua clinică va dura minim 40 de minute, timp în care medicul va evalua amplu și minuțios pacientul, iar dacă va considera că problema medicală necesită examinări suplimentare, o întreagă echipă multidisciplinară se va reuni pentru a găsi diagnosticul și a oferi soluții de tratament. În plus, dacă pacientul va solicita serviciile unui anumit medic din Rețeaua de sănătate Regina Maria, Case Managerul  va face toate demersurile necesare pentru a-i oferi serviciile medicale solicitate într-un timp agreat împreună cu acesta. În cadrul clinicii vor oferi consultații și medici străini de top din Austria.

Noua unitate medicală se poziționează și pe oferirea de servicii de consultanță personalizată în nutriție și stil de viață sănătos, avand in acelasi timp recepție separată, un număr special dedicat pacienților Private Care și un lounge dedicat.

 

Share Button

SUSȚINE PROIECTUL KIDSNEWS.RO!

.


CITEȘTE ȘI:
 
  • Elevii cu simptome au acces restricționat în școală 14 zile, dacă părinții nu vor testare
  •  
  • Teatrul Nottara lansează un nou proiect pentru liceeni
  •  
  • Mâncarea pentru bebeluși este extrem de periculoasă
  •    

    Să ne mai și delectăm, cu drăgălășeniile celor mici