andreea marinDepăşirea pragului de 40 de ani nu o descurajează pe Andreea Marin în dorinţa de a-i dărui iubitului ei soţ un moştenitor, scriu ziaristii de la www.ziarulring.ro.

Aflata miercuri seara la un eveniment monden, vedeta a declarat ca isi doreste inca un copil. „Vreau să mai am un copil, dar asta se va întâmpla doar dacă Dumnezeu îşi doreşte şi El. Când e vorba de aducerea pe lume a unui copil, doar pe El te poţi baza cu adevărat. Rămâne însă un miracol, pentru că ştiinţa n-a rezolvat încă toate problemele din acest punct de vedere. Nu am o preferinţă dacă să fie băiat sau tot fată, ci doar să fie un copil sănătos şi nimic mai mult”, spune Andreea.

Andreea Marin a mai spus ca prin tot ceea ce face în viaţa privată şi în carieră, vrea să o inspire pe fiica ei de aproape opt ani, Ana Violeta: „Îmi doresc să fiu un model pentru fiica mea, în sensul că încerc să aleg ce mănânc, fără excese nici într-o direcţie, nici în cealaltă. Însă dacă mi-e într-adevăr poftă de ceva, îmi permit excepţii, dar caut să menţin o moderaţie, o linie de echilibru în tot ceea ce fac. Fac sport şi asta contează, mişcarea înseamnă viaţă şi, nu în ultimul rând, cred că iubirea te menţine tânăr”.

Citeste mai mult pe www.ziarulring.ro