britney-spears-01-435Cântăreaţa americană Britney Spears a confirmat pe Twitter informaţiile apărute recent în presa din Statele Unite ale Americii, potrivit cărora va avea o apariţie specială în serialul “Jane the Virgin” difuzat de postul de televiziune CW, informează People.com.

“Ne vedem la Marbella Hotel în curând! Voi fi invitat special într-unul dintre serialele mele preferate, «Jane the Virgin». Un vis devenit realitate”, a scris Britney Spears într-un mesaj publicat pe Twitter, ce era adresat actriţelor Gina Rodriguez şi Jaime Camil.

Gina Rodriguez, o actriţă în vârstă de 31 de ani recompensată cu un Glob de Aur, a publicat la rândul ei un mesaj pe Twitter:”Am căzut de pe scaun, la propriu, când am auzit vestea. Britney Spears, abia aştept să lucrăm împreună! Mi s-a făcut pielea de găină şi am emoţii. E de necrezut!”.

Britney Spears, în vârstă de 33 de ani, este dintre cele mai apreciate cântăreţe pop ale anilor ’90, avand si o vasta experienta ca actrita. Vedeta americană a apărut deja în serialul “How I Met Your Mother” în 2008 şi în serialul “Will & Grace” în 2006.