royal-Kate-Charlotte-baby-another-596781Kate Middleton isi doreste sa aiba cel putin trei copii, in conditiile in care cel de-al doilea copil al cuplului, fetita Charlotte abia a implinit varsta de trei luni, afirma surse din apropierea ducelui si ducese de Cambridge, citate de Express.co.uk.

Fiul lui Kate Middleton si al printului William, printul George, tocmai a implinit varsta de doi ani.

“Kate provine dintr-o familie cu trei copii și este foarte apropiată de sora sa Pippa și de fratele ei, James. Deși ducii de Cambridge au deja un băiețel și o fetiță, nu s-au hotărât să se oprească aici. Atât Kate cât și William s-au bucurat să crească alături de frați care erau apropiați ca vârstă. Desigur că Charlotte este încă prea fragedă, dar peste un an cine poate ști?”, sustine sursa citata.

William-George-328702Diferența de vârstă între Kate Middleton și sora sa, Pippa, este de 20 de luni. Fratele lor, James, este cu 4 ani mai mic decât Pippa. De cealaltă parte, prințul William este cu 2 ani mai mare decât prințul Harry. Dacă Kate Middleton, 33 de ani, decide să mai aibă un copil, ramane de vazut avand faptul ca a avut doua sarcini dificile.

La casele de pariuri britanice se poate deja paria că ducesa va fi din nou însărcinată anul viitor sau peste doi ani, mai scriu ziaristii britanici.