3afis_ada_mai_3_2015Vă invităm sămbată, 23 mai ora 11:00, la Muzeul Național al Satului “Dimitrie Gusti” la prelegerea susținută de doamna dr. Liana Tauberg

“De ce avem nevoie de Vitamine si de Minerale?”

Evenimentul se inscrie în seria întâlnirilor de suport pentru alăptare și alte provocari maternale, proiectul INIȚIATIVA PENTRU O VIAȚĂ MAI BUNĂ ȘI MAI FRUMOASĂ”. Mămici și viitoare mămicii, tatici, bunici, copilași și toți cei interesați, sunt bineveniți!

După eveniment, copii vor putea zburda prin curtea Muzeului și admira monumentele reprezentative pentru patrimoniul cultural national.

Participanții vor plăti taxa de intrare în muzeu – 10 lei/adult, 5 lei/pensionar, 2,5 lei/elev, student.

În incinta Muzeului este interzis fumatul și orice forma de foc deschis!

Întâlnirea va avea loc la sala Victor Ion Popa, sos. Kiseleff 30, sect 1, stația de autobuz, liniile: 131, 331, 335, 205.

Pentru înscriere este necesar să trimiteți un mail la contact@attct.ro pâna pe data de 21 mai.

Organizator: Georgeta Musat, moasa, specialist și formator in alaptare, consultant IBCLC, Asociația Totul Pentru Tine și Copilul Tău – Academia de AlaptareAsociația de educație parentală “Totul Pentru Tine și Copilul Tău – Academia de Alaptare” protejează și susține valorile familiei prin sprijin efectiv, informații bazate pe dovezi și educație și este primul ONG de profesioniști în alaptare din România, recunoscut internațional.