24-300x201Copiii au cazarea si masa gratuit numai la hotelurile Delta si California din statiunea Jupiter.

Vara aceasta, doua dintre cele mai cunoscute hoteluri de familie, Delta si California ce apartin grupului Cohotels, isi deschid portile in intampinarea turistilor cu o multime de facilitati.

Situat in statiunea Jupiter la numai 50 de metri de plaja, Hotelul Delta se distinge prin calitatea si diversitatea serviciilor oferite in cadrul unui complex hotelier in care regasiti confortul si relaxarea unui sejur ideal, fie ca sunteti in vacanta, fie la evenimente sau intalniri de afaceri.

La Hotel California, un spatiu privilegiat prin locatie, esti înconjurat de liniste si pitoresc.
Situat la limita dintre statiunile Cap Aurora si Jupiter, Hotel California este asezat pe o peninsula cu aspect de promontoriu care înainteaza spectaculos în mare si beneficiaza de o arhitectura unica în peisajul litoralului românesc. Confortul defineste de asemenea stilul California, prin camerele si apartamentele recent renovate si redecorate si serviciile personalizate si prietenoase oferite oaspetilor.

securedownloadNu rata oferta verii 2015 la Delta si Jupiter!

  • Primul si al 2-lea copil intre 0-12 ani, cazati in camera cu 2 adulti, beneficiaza de gratuitate 100% la cazare; daca parintii achizitioneaza masa (pensiune completa), copii au gratuitate 100% si la masa.
  • Turistii cazati la hotelurile Delta sau California pot alege sa serveasca masa la ambele restaurante ale celor doua hoteluri si pot beneficia de acces la piscina hotelului California.
  • Orice turist care alege 7 zile la Jupiter primeste 3 spectacole gratuit la Teatrul de vara (o piesa de teatru pentru copii, o piesa de teatru pentru adulti si un concert).

Singurul loc in care copiii sunt pe primul plan

Toti turistii cazati la hotelurile Delta si California din Jupiter, au accesul gratuit la Babyland. Singura conditie este ca acestia sa fie copii.

Baby Land este amenajat intr-un parc de 2700 mp in aer liber si ofera copiilor emotia descoperirii unor noi aventuri intr-un loc de joaca cu standarde ridicate de confort si siguranta si cu intreaga suprafata acoperita cu protectie spongios pentru a preveni loviturile.

22Parcul ii va surprinde pe micuti cu tobogane cu apa, traseu cu obstacole, teren de fotbal gonflabil pentru echipe de 4-6 jucatori, saltea gonflabila pentru sarituri si alte spatii cu design special.
Nu trebuie sa va faceti nici o grija in ceea ce priveste siguranta celor mici. Personalul este special ales pentru a se ocupa de micuti, iar jucariile sunt concepute astfel incat accidentele sa fie excluse.

Dumneavoastra puteti supraveghea copiii de langa locul de joaca, unde echipa Baby Land, caracterizata prin profesionalism si amabilitate va poate servi cu cafea, capuccino, inghetata , racoritoare, sucuri proaspete sau orice altceva ce va atrage din meniul barului-terasa sau puteti profita din plin in acest timp de linistea si confortul unei vacante speciale optand pentru serviciul de baby-sitting.

In fiecare seara, la Baby Land, cei mici vor avea parte de petreceri tematice si piese de teatru pentru copii.

Copiii cazati la hotelurile Delta sau California vor putea invata sa danseze in cadrul Kids Club, arta predata de instructori multipli campioni mondiali la dans modern.

Tot cei mici, beneficiaza de o plaja numai a lor, ce se intinde pe o suprafata de aproximativ 5000 de metri patrati, unde pot face baie in piscina sau in mare si au parte de entertainment de cea mai buna calitate asigurata de actori profesionisti.

Superdistractie si pentru parinti

In fiecare seara se organizeaza spectacole pe terasele Hotelurilor Delta si California cu orchestra live si invitati surpriza, trupe de dans, concursuri si momente comice.
Pentru o seara cu muzica live intr-o ambianta romantica, canzonete italiene, chansonete de pe malurile Senei, pentru o atmosfera intima, pot alege Restaurantul „Cucina Italiana”, situat chiar langa Hotel Delta.

Pe fiecare plaja a grupului CoHotels, beneficiati de dj si echipe de animatori care va vor umple momentele petrecute la soare cu jocuri si concursuri captivante.

De mai bine de 3 ani, Teatrul de vara din Jupiter s-a alaturat hotelurilor Delta si California pentru si mai multe oferte de distractie.
In cadrul Teatrului de vara, se organizeaza saptamanal minim un spectacol pentru copii, se joaca piese de teatru cu actori cunoscuti din Bucuresti precum Maia Morgenstern, Mircea Rusu, Mircea Diaconu sau Ion Haiduc si concerteaza nume mari precum Tudor Gheorghe, Directia 5, Paula Seling si Compact.