Cabinet stomatologie pediatricaOperatorul de servicii medicale private MedLife a inaugurat, joi, la Bucuresti, DentaLife, prima clinica dentara din portofoliu, clinica ce asigură servicii medicale integrate pentru adulți și copii, atât din rândul persoanelor fizice, cât și al abonaților.

Clinica DentaLife oferă, în premieră, pacienților din România, servicii medicale integrate multidisciplinare, sub același acoperiș. Astfel, existența unui sistem medical integrat, face posibilă colaborarea interdisciplinară între specialiști de medicină dentară, chirurgie oro-maxilo-facială, ORL sau neurologie, realizarea unor investigații paraclinice de laborator, precum și posibilitatea efectuării anumitor manevre chirurgicale – toate în același loc.

Structurată pe două nivele, respectiv o suprafață de 400 mp, Clinica DentaLife cuprinde patru cabinete medicale, o sală de mici intervenții și un departament de radiologie dentară – toate acestea fiind dotate cu aparatură premium. Valoarea investiției în noua clinică este de cca 500.000 euro. Unitatea pune la dispoziție pacienților, copii și adulți, următoarele servicii: stomatologie generală, chirurgie orală și oro-maxilo-facială, implantologie, protetică, endodonție, ortodonție, estetică dentară, stomatologie pediatrică, parodontologie, radiologie dentară, analize de laborator, precum și alte servicii conexe din sfera ORL, neurologie și dermatologie estetică.

Adițional serviciilor tradiționale de stomatologie, în cadrul clinicii DentaLife vor putea fi abordate tumori benigne și leziuni chistice cervico-faciale de mici dimensiuni, afecțiuni ale sinusului maxilar de cauză dentară, afecțiuni ale articulației temporo-mandibulare, nevralgia de trigemen. Pentru afecțiuni al căror tratament necesită anestezie generală, precum traumatisme cranio faciale, managementul chirurgical al cancerelor de buză, limbă, oase maxilare, glande salivare, pacienții vor putea opta pentru spitalele Life Memorial Hospital sau Spitalul de Pediatrie, ambele părți ale Sistemului MedLife.

„DentaLife reprezintă pentru noi mai mult decât o nouă linie de business, este clinica în care vom oferi atât adulților, cât și copiilor servicii complete din sfera medicinei dentare, pornind de la consultații generale de stomatologie, la investigații paraclinice, radiologie dentară și intervenții chirurgicale. Suntem, probabil, primul operator care va oferi soluții medicale integrate pentru o paletă largă de afecțiuni dentare indiferent de gradul de complexitate, sub un singur acoperiș. Noua clinică va deservi atât persoane fizice, cât și abonați, care vor avea la dispoziție pachete speciale. De asemenea, pe termen mediu și lung, vizăm inclusiv pacienți internaționali, care vor putea accesa serviciile noastre prin intermediul diviziei MedLife Internațional”, a declarat Mihai Marcu, Președinte CA MedLife.

Clinica DentaLife este situată pe Bd. Dimitrie Cantemir nr. 1. Programul de funcționare este de luni până vineri de la 08:00 la 21:00 și sâmbăta de la 08:00 la 16:00, iar unitatea funcționează și în regim de urgențe.

MedLife activează pe piața din România din 1996, fiind cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piața locală. 

Compania acoperă toate zonele de activitate medicală: ambulatoriu, spitale, maternități, laboratoare, farmacii, toate acestea constituind Sistemul Medical MedLife.

MedLife a finalizat în luna februarie a.c. achiziția a 55% din grupul de firme Sama&Ultratest din Oltenia. Odată cu această tranzacție, MedLife devine primul operator medical cu prezență în toate regiunile istorice ale țării, având amprentă națională.

MedLife a obținut acreditarea pentru Maternitatea MedLife București în calitate de Spital Prieten al Copilului, procesul de certificare fiind derulat de către Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și UNICEF, Maternitatea MedLife fiind totodată și prima maternitate privată din capitală care deține acest statut. Alte două maternități din rețeaua MedLife sunt în curs de acreditare pentru acest program.