GascaZurli_personaje desenateGașca Zurli continua seria premierelor și lanseaza pentru prima data in Romania o carte ilustrată cu desenele celor mai îndrăgite personaje românești pentru copii. Desenele vor ilustra cartea Zboară, Zboară, Vrăjimăturică și au fost realizate cu mare talent de Ovidiu Stanciu, artist plastic cunoscut publicului mai ales pentru caricaturile sale.

Povestea se afla la baza scenariului spectacolului cu același nume si a fost scrisă de Mirela Retegan. Cartea va fi disponibilă pentru public odată cu lansarea de la Sala Palatului, din 31 mai. Ea va fi însoțită si de un audiobook, actorii care interpretează cele mai îndrăgite personaje sută la sută românești inregistrand deja povestea în studio.

“Ce s-ar întâmpla dacă, pentru o vreme, nicio mătură nu și-ar mai face treaba? Ce-ar fi lumea fără curățenie?  Vom afla răspunsul pe scena Sălii Palatului unde Gașca Zurli, împreună cu micuții spectatori, vor pune la cale un plan prin care o vor păcăli pe Tura Vura. Spectacolul și cartea cu povestea Zboară, Zboară, Vrăjimăturică îi ajută pe cei mici să înțeleagă mai bine de ce e nevoie de o cameră curată, într-o casă curată, într-o lume în care toate stralucesc”, spune Mirela Retegan, femeia care, prin Zurli, a ridicat dragostea pentru fiica ei la nivel de fenomen național construind cel mai mare teatru privat pentru copii din România, un teatru fenomen care a transformat educația într-un spectacol magic al imaginației.

Spectacolul unic Zboară, Zboară, Vrăjimăturică va avea loc la Sala Palatului pe 31 mai și este o producție curajoasă a celui mai mare teatru privat pentru copii din România.

Povestea Zboară, Zboară, Vrăjimăturică este o poveste originală, sută la sută românească, un spectacol interactiv în care personajele îi duc pe copii, dar și pe părinți, în Regatul Măturilor.

Bilete pentru super producția pentru copii Zboară, Zboară, Vrăjimăturică s-au pus în vânzare pe www.eventim.ro și la casieria Sălii Palatului.