LEGOMuzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa” împreună cu e² Young Engineers vă invită să participați la un nou program educațional de succes destinat copiilor între 7 și 11 ani, care ajută la îmbogățirea cunoștințelor din teoria școlară și a deprinderilor de aptitudini legate de gândire, inventivitate și încredere în forțele proprii.

N-ar fi drăguț ca micuții tăi să-ți explice cum funcționează un lift sau o mașină de spălat, sau ce este un diferențial?

În fiecare marți, vineri, sâmbătă și duminică la Muzeul ”Antipa” copiii vor învăța jucându-se prin intermediul poveștilor interesante, experimentelor incitante și modelelor de construcții LEGO®, concepute în mod original, ilustrând lumea Științei, Tehnologiei, Ingineriei, Artei și Matematicii (ȘTIAM).

Înscrierea copiilor se face prin email: info@youngengineers.ro sau la telefon 0742.102.633 în limita a 15 locuri/grupă.

Participarea la prima lecție este gratuită.

Taxa participării la cele 4 ședințe ale unui modul este 180 ron/participant, iar pentru o ședință este de 50 ron/participant (în limita a 15 locuri disponibile) și se achită integral la Muzeu cu cel puțin trei zile înainte de începerea modulului.

Informaţii suplimentare despre programe: Florentina Purdescu, șef birou Relații publice, marketing cultural și programe educaționale, e-mail: info@antipa.ro, tel: 021.305.60.31.

Detalii: www.antipa.ro şi pe pagina de Facebook a Muzeului ”Antipa”: www.facebook.com/muzeulantipa

Parteneri media: EmailWing, MediaIQ, UnitedMedia, Calendar Evenimente, comunicatedepresa.ro, Centruldepresa.ro, Oraşul Meu, Grădinite.com, Prokid.ro, GoKID.ro, Salut Bucureşti, inParc, mamica.ro, melc-codobelc.ro, agendacopiilor.wordpress.com, Mamica de azi, Mami, HotNews, SmartWoman, stiripentrucopii.com, kidsnews.ro, labucatarie.ro.