Consumul excesiv de computer dauneaza grav sanatatii!

computer copiiLa doi-trei ani eram incantati ca cel mic stie singur cum sa porneasca un computer si a invatat sa se joace, la 8 ani, ne plangem deja ca e dependent de computer! Cat de bun sau cat de rau este computerul pentru copilul tau si unde se stabileste limita?

Copiii sustin ca internetul, computerul si televizorul sunt principalele lucruri carora le-ar simti lipsa daca nu ar mai exista. Studiile arata ca ei le folosesc de trei ori mai mult decat un adult.

Folosit ca un mijloc pentru studiu alternativ, care permite celui mic sa caute informatii pe subiecte care il intereseaza, computerul poate fi un ajutor pe termen lung, intr-o lume in care mai toate posturile necesita o buna cunoastere a computerului si programelor de computer.

Consumul excesiv de computer dauneaza insa grav sanatatii! Fara gluma! Ore intregi petrecute in fata calculatorului afecteaza dezvoltarea fizica a copilului, il predispun la o multime de boli, inclusiv obezitatea, dar ii influenteaza si interactiunile sociale si dezvoltarea psihoemotionala.

Citeste continuarea pe bebelu.ro

 

Share Button