Conferintele_practice_pentru_tineri_Bookland_EvolutionCand esti tanar iti imaginezi ca poti schimba lumea si ca toate usile iti sunt deschise. In realitate afli fie ca nu ti se potriveste jobul descris de parintii tai ca fiind ideal, fie ca nu ai (inca) abilitatile necesare pentru a profesa. Vrei cateva indicii pentru o viata cel putin decenta? Atunci vino si afla care sunt parghiile catre succes de la personalitati, ale caror nume au ecou in Romania, in cadrul celei de-a doua editii a Conferintelor practice pentru tineri BookLand Evolution!

Marele obstacol in calea propriului succes ti-l poti pune doar tu, acceptand sa stii doar ceea ce ti se ofera. Tocmai de aceea noi ne dorim sa-ti facilitam un dialog real cu oameni de succes din Romania – care au inceput ca tine, dar care in timp au reusit sa evolueze in asa fel incat sa faca performanta.

Nelson Mandela spunea ca “educaţia este cea mai puternica arma pe care o puteţi folosi pentru a schimba lumea”. Sub acest motto BookLand Evolution iti prezinta cele mai importante valori care sa te ajute sa schimbi lumea: educatia, experienta, etica si excelenta.

Pentru ca anul trecut Conferintele s-a bucurat de un real succes – entuziasmul a 20,000 tineri motivandu-ne sa continuam a-i sprijini pentru a-si dezvolta viitorul – organizam cea de-a doua editie a Conferintelor practice pentru tineri BookLand Evolution, care se desfasoara in 23 de orase pe parcursul a 120 zile!

Conferintele practice pentru tineri BookLand Evolution incep pe 9 martie ora 18:00 la Academia de Studii Economice din Bucuresti, unde tinerii sunt invitati sa participe GRATUIT de luni pana vineri, in intervalul orar 18:00-21:00. Liceenii si studentii vor fi grupati pe serii si se vor organiza conferinte separate pentru fiecare. In fiecare seara vor fi prezenti min 6 speakeri, iar printre sutele de personalitati pe care tinerii le pot intalni anul acesta se numara: Camelia Sucu, Florin Grozea, Lucian Mandruta, Iulian Comanescu, Luana Ibacka, Mihaela Tatu, Mirela Bucovicean, Vintila Mihailescu si multi alti invitati-surpriza.

Conferintele_practice_pentru_tineri_Bookland_Evolution_1Succesul unei cariere nu inseamna ani de experienta, ci ce anume ai invatat in acei ani. Timpul devine relativ cand informatia este pretioasa. Astfel ca informatiile culese de-a lungul unei cariere de cei 800 speakeri implicati in proiect vor fi puse transparent la indemana liceenilor si studentilor.

Dupa conferintele din Bucuresti, BookLand Evolution va continua in Ploiesti, Brasov, Sibiu, Alba Iulia, Targu Mures, Cluj, Baia Mare, Satu Mare, Oradea, Arad si Timisoara. Apoi, dupa pauza binemeritatei vacante de vara (cand au loc Taberele Coolturale), reincepe in forta: Bucuresti, Pitesti, Ramnicu Valcea, Craiova, Buzau, Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Focsani, Bacau, Iasi.

Cum teoria te informeaza si practica iti demonstreaza, BookLand Evolution iti pune la dispozitie site-ul inPractica.ro, o platforma unde poti gasi oportunitati de practica, internship, traineeship, part time jobs si voluntariat, prin intermediul carora iti poti perfectiona abilitatile, poti dobandi cunostinte practice, avand astfel sansa de a-ti defini obiectivele viitoarei cariere. In plus, ai oportunitatea de a interactiona cu o serie de companii care te pot forma in vederea angajarii. Astfel, poti gasi mai repede cheile catre “usile” relevante in cariera ta, pentru ca noi credem in tine si in forta ta de a schimba.

Mai multe detalii pe http://book-land.ro/conferinte.

Parteneri media: SRTV, Radio Romania Cultural, Kiss FM, Kiss TV, Romania Libera, Casa Lux, Ziarul Ring, Business Woman, Tango, BeWhere!, Terra Magazin, RegieLive, Business 24, Ziare.com, Kudika, Rol.ro, Femina, Eva.ro, didactic.ro, Intuitext, olimpiade.ro, suntparinte.ro, Getlokal.ro, UrbanKid.ro, Kidsnews.ro, LaBucatarie.ro, IntegralEDU, Edu News, Pemeserie.ro, BuzzCamp, CalendarEvenimente, Orasulmeu.ro, 4Career.ro, Learn&Go, Study4Career.

Despre BookLand

BookLand a luat nastere in 2011 ca prim targ urban de carte la mall. S-a dezvoltat rapid intr-o caravana naţionala, vizitand in 3 ani peste 40 orase si fiind activ aproape 700 zile. Libraria online www.book-land.ro si Tabara Coolturala BookLand au devenit extensii naturale ale brandului, iar seria de Conferinte practice pentru tineri BookLand Evolution si site-ul www.inPractica.ro ii completeaza abordarea social-educationala asumata.