Noi magazine Jumbo se deschid la Arad, Ploiesti si Pitesti | |

Noi magazine Jumbo se deschid la Arad, Ploiesti si Pitesti

Share Button

jumboRetailerul grec de jucării Jumbo va deschide în acest an trei magazine în România, la Arad, Ploieşti şi Piteşti, ajungand astfel la o reţea de şapte magazine pe piaţa locală, scriu ziaristii de la ZF.ro

Primul magazin Jumbo din România, cu o suprafaţă de 13.000 metri pătraţi, a fost deschis în octombrie 2013 la Timişoara, în locul fostului hiper­mar­ket Real din nordul oraşului. Al doilea magazin, care se întinde pe 14.000 metri pătraţi, a fost inaugurat în Bucureşti, în cadrul centrului comercial Arcade de pe Bulevardul Theodor Pallady. În ultimul trimestru al anului trecut, retailerul a inaugurat încă o unitate în Bucureşti şi una în Oradea.

În primul trimestru al acestui an compania are în plan să inaugureze un magazin în Arad, urmat în toamnă de unul în Ploieşti şi în decembrie în Piteşti. Toate aceste unităţi vor fi deschise în spaţiile în care şi-a derulat activitatea retailerul german de bricolaj OBI, care a decis să iasă de piaţa românească.

Planul companiei este să dezvolte o reţea de 12-18 unităţi pe piaţa românească.

Reţeaua Jumbo numără 70 de magazine în Grecia, Cipru, Bulgaria şi România şi un magazin online şi are peste 5.000 de angajaţi. În Macedonia şi Albania, reţeaua Jumbo funcţionează în sistem de franciză.

Pe lângă jucării, care reprezintă cea mai mare parte a afacerilor, magazinele companiei oferă produse pentru îngrijirea copiilor, rechizite, produse de sezon, decoraţiuni şi produse pentru locuinţă.

Share Button