supraveghere copilCare este punctul comun al tuturor parintilor? Grija continua pentru copiii lor. Indiferent ca sunt in camera alaturata sau la birou, nevoia de a sti ca micutii sunt bine este principala preocupare a oricarui parinte. Si cum nu poti sa il ai tot timpul in aria vizuala, mai ales daca ai reinceput sa muncesti, ai nevoie de un aliat care sa iti ofere imaginile mult dorite.

Versatile, usor de utilizat si cu senzori de miscare si sunet, camerele de supraveghere D-Link EyeOn Baby Monitor sunt partenerul perfect pentru a pastra contactul continuu cu micutul tau. Cu ajutorul uneia dintre cele trei camere D-Link EyeOn Baby Monitor (DCS-800L, DCS-820L sau DCS-825L) poti vedea in orice moment al zilei sau noptii si din orice colt al lumii imagini clare si in timp real cu bebelusul.

Datorita tehnologiei avansate incorporate, de detectare a sunetelor si miscarii, camera poate identifica daca bebelusul tau plange sau este agitat si iti trimite alerta instant pe telefonul tau mobil. Astfel, nu doar ca il poti vedea, dar aveti si posibilitatea de a va asculta unul pe celalalt datorita sistemului audio care nu doar capteaza, ci si transmite sunete.

Daca ora de somn a copilului te prinde in drumul spre casa, la birou sau in delegatie, poti foarte usor sa ii spui povestea de seara de la distanta sau sa alegi unul dintre cantecelele de leagan din memoria camerei.

Cat despre momentele speciale pe care vrei sa le imortalizezi, nimic mai simplu: poti inregistra filmulete sau face fotografii oriunde ai fi si sa le salvezi pe orice dispozitiv doresti: telefon, tableta sau laptop.

Ajungi la copilul tau intr-o clipa doar descarcand aplicatia mydlink Baby Monitor pe smartphone sau tableta si avand conexiune 3G sau 4G. Totodata, poti accesa portalul securizat mydlink de pe orice calculator ca sa poti prinde toate momentele care conteaza! Poti achizitiona camerele D-Link EyeOn Baby Monitor de aici.