Capsula_Micropellet_V3_In perioada 27 noiembrie  – 11 decembrie, Berlin-Chemie si QUIXX isi pregatesc planul predarii lectiei despre organele de simt. Astfel, timp de 10 zile, 30 de scoli cu peste 400 de clase primare vor primi vizita celor 3 echipe QUIXX care le vor explica copiilor, intr-un mod foarte amuzant, rolul igienei zilnice a cavitatii nazale.

Peste 10.000 de elevi, cu varsta cuprinsa intre 6 si 11 ani vor fi expusi programului de constientizare a importantei respiratiei. Cele 3 echipe QUIXX care vor fi prezente in scoli le vor imparti acestora planse de benzi desenate cu Aventurile Piratului Mirosica si insigne care sa ateste faptul ca posesorul stie cat de important este un nas desfundat. In plus, in fiecare clasa vor fi acordate, prin tragere la sorti, cate 3 ghiozdane.

QUIXX acopera toate aspectele ingrijirii nazale, de la hidratare si curatare pana la prevenirea si decongestionarea nasului infundat. Pentru ca venirea sezonului rece si colectivitatea inseamna expunerea copiilor la virusuri si bacterii, ceea ce se transpune de foarte multe ori in declansrea racelilor, gripelor si alergiilor, programul de constientientizare a ingrijirii nazale care se deruleaza in 30 de scoli din Bucuresti este un pas important in a le comunica copiilor cat de importanta este preventia.

Spray-ul QUIXX poate fi folosit fara riscuri atat de adulti, gravide si femei care alapteaza, cat si de sugari cu varsta de 6 luni si peste.