emagcristinaDe la o generatie la alta, copiii cresc si isi dezvolta din ce in ce mai mult capacitatile intelectuale. Tehnologia avansata din vremurile noastre stimuleaza inteligenta copiilor, si tot ei sunt primii care isi indreapta atentia catre gadget-uri si aparatura de ultima generatie.

Gratie accesului la informatie si tehnologie pe care il avem in aceste vremuri, copiii, despre care stim cat sunt de curiosi si dornici de a invata lucruri noi, simt nevoia tot mai intensa de a descoperi lumea inconjuratoare. La fel ca si noi, adultii, care incercam sa ne folosim de tehnologie pentru a ne face viata mai usoara, si copiii nostri simt nevoia sa-si faca joaca mai amuzanta, dar in acelasi timp mai interesanta si mai realistica. Astfel, ei sunt tot timpul energici si nerabdatori sa afle ultimele noutati, sa descopere cum functioneaza lucrurile care ii inconjoara, jucariile, animalele si toate obiectele ingenios construite.

Jucariile sunt parte din viata unui copil. Ele reprezinta lumea asa cum o vad si o vor ei, ii stimuleaza si ii ajuta sa-si dezvolte personalitatea. De aceea, este foarte important ca noi, parintii, sa le oferim jucarii adecvate, care sa ii incite, sa le dezvolte imaginatia si sa le starneasca interesul. Si pentru ca tehnologia ne-a oferit posibilitatea de a ne crea roboti care sa ne inlocuiasca in multe momente ale vietii de zi cu zi, astfel incat sa ne usureze existenta, de ce nu sa nu le oferim si noi strengarilor posibilitatea de a se juca cu jucarii mai inteligente, care sa le inlocuiasca pe cele obisnuite. Chiar si noi, adultii, suntem fascinati de jucariile roboti care sunt dotate cu multiple insusiri functionale. La fel ca si noi, si micii exploratori sunt incantati sa vada ca un robot poate imita si imprumuta trasaturile unei vietati, de la animale pana la oameni. Si pentru ca in perioada copilariei, animalele sunt principalele vietati care ii captiveaza pe copii, eMAG vine in intampinarea lor cu Microrobotul Larva Hexbug, o jucarie inteligenta care il va captiva pe cei mici din primul moment. Larva Hexbug este un microrobot care se taraste pe suprafete netede folosind o miscare lenta, ritmica, de flexiune. Exact ca o larva reala, aceasta taratoare interactioneaza cu mediul, schimband instinctiv directia de deplasare cand simte un obstacol in cale, strecurandu-se pentru a explora un drum nou, fara obstacole. Comportamentul larvei fascineaza si obliga la o atenta observare si interactiune a copilului cu jucaria. Cum functioneaza? Larva Hexbug este dotata in partea din fata cu un senzor infrarosu, care ii permite sa detecteze alte larve sau alte obiecte din cale. Cand larva intalneste un blocaj, se roteste pe 2 rotite micro-robotice minuscule, aflate sub invelisul sau dur, exterior, si o porneste in alta directie. Baterii: 3 x AG13 (sunt incluse). Dimensiuni: 9.2 x 6.2 x 10.5 cm.