Noriel_ghiozdane fetita_compr-1• Chiar dacă ne întoarcem la școală, joaca trebuie să rămână o prioritate pentru copii
• Noriel prezintă oferta sa Back to School, cu jocuri educative și rechizite haioase pentru a transforma întoarcerea la școală într-un eveniment mult dorit
15 septembrie este o dată cu puternice emoții atât de partea copiilor, cât și de partea părinților. De aceea părinții trebuie pregătească un moment frumos, așteptat cu nerăbdare, în care copiii se bucură din nou de colegi, iar părinții de puțin mai mult timp pentru ei. Iar școala nu trebuie să însemne numai teme, ci și joacă!
Noriel întâmpină noul an școlar alături de copii și părinți cu reduceri de până la 50% la seturi de rechizite cu personajele preferate ale copiilor și oferte pentru jocurile lor cele mai populare ghiozdane Spiderman, Barbie, Cars complet echipate sau personajele Disney consacrate precum Mickey Mouse, Sophie, Cenușăreasa sau Violeta, penare, carioci, cretă și creioane dintre cele mai colorate le pot da copiilor un motiv în plus pentru a așteptă cu nerăbdare prima zi de școală.

Jocul – cea mai eficientă formă de învățare
Învățarea prin joacă este una din cele mai eficiente metode de învățare și una dintre cele mai vechi implementate. Învățarea prin joacă ajută la dezvoltarea unei memorii de lungă durată datorită mișcărilor repetitive, provocărilor ridicate și dezvoltă gândirea logică. Copiii sunt absorbiți de ceea ce fac și, din plăcere, aleg să exploreze și să descopere noi lucruri, ceea ce le dezvoltă totodată și abilitățile de gândire și limbajul folosit.
Iar cum utilul și plăcutul lucrează mai bine împreună, Noriel a dezvoltat câteva linii speciale de jocuri pentru copii care să le dezvolte creativitatea, limbajul, gândirea logică și chiar exercițiul cu cifrele și literele. Plastelino, pentru copiii talentați sau care au nevoie să își finiseze îndemânarea, îi provoacă pe cei mici să inventeze deserturi, flori și chiar animăluțe sau frizuri cât mai colorate cu ajutorul plastilinei colorate. Iar pentru operele mai dezvoltate, vaze din porțelan, olăritul sau pictura cu unelte inedite, colecția de jucării Micul Artist îi provoacă pe copii să îți dezvolte creativitatea și simțul estetic, chiar împreună cu părinții.
Jocurile vedetă de construcție a cuvintelor și de strategii de luptă, Literix și Matematix, îi vor cuceri deopotrivă pe cei mici și pe cei mari, angrenându-i pentru o bună perioadă de timp în competiție.
Părinții și copiii trebuie să treacă prin prima zi de școală împreună. Și, la fel ca în orice joc, imboldul părinților în noul an îi va face pe cei mici mai încrezători să descopere lumea pe cont propriu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.