Croaziera – un orasel de basm pentru copilul tau

croaziereNava este o destinatie speciala, unde puteti petrece o vacanta minunata impreuna cu cei dragi. Departe de agitatia cotidiana, savurati momente unice impreuna cu familia.

Croazierele pentru familii sunt special gandite pentru adultii care vor sa ofere propriilor copii o vacanta iesita din comun, fara a renunta la confort.

Copiii si adolescentii sunt fascinati si traiesc practic o poveste beneficiind de facilitati si servicii speciale, programe artististice inspirate din lumea desenelor animate, expeditii la tarm, petreceri tematice si multe alte surprize!

Imbarcati-va intr-o croaziera unica, de neuitat! Din Marea Mediterana pana la fiordurile Marii Nordului, din insulele spaniole si pana in Oceanul Indian sau Caraibe, veti trai o experienta desavarsita la bordul navelor de croaziere.

Cabine si apartamente elegante, moduri variate de petrecere a timpului liber, arta culinara desavarsita, timp pentru dumneavoastra si, nu in ultimul rand, atitudinea ireprosabila a echipajului: perfectiunea acestor mici detalii vor contribui la o croaziera fabuloasa, o veritabila calatorie initiatica. 

De Revelion, Craciun sau Pasti, lasati in urma monotonia sarbatorilor de acasa si imbarcati-va intr-o croaziera speciala! Spiritul sarbatorilor va va insoti pe tot parcursul calatoriei, in cele mai mici detalii, fie ca este vorba de serviciile de exceptie, mesele festive, decoratiunile interioare sau programele artistice.

Croazierele sunt tot atatea oportunitati de a evada din cotidian, de a va bucura de dimineti insorite pe mare si a explora noi destinatii: Tenerife, Lanzarote, Lisabona, Casablanca, Barcelona, Venetia, Marsilia, Napoli, Tunis, Santorini, Corfu, Dubrovnik, Istanbul, Odessa, Dublin, Hamburg, Amsterdam, Helsinki, Copenhaga, Dubai, Caraibe si Florida. Si multe altele!

Urcati la bordul unui hotel plutitor de 5*, creat pentru a satisface cele mai exclusiviste gusturi si asteptari!

 
Share Button

SUSȚINE PROIECTUL KIDSNEWS.RO!

.


CITEȘTE ȘI:
 
 • Elevii cu simptome au acces restricționat în școală 14 zile, dacă părinții nu vor testare
 •  
 • Teatrul Nottara lansează un nou proiect pentru liceeni
 •  
 • Mâncarea pentru bebeluși este extrem de periculoasă
 •    

  Să ne mai și delectăm, cu drăgălășeniile celor mici

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *