Olympia sigla va recomanda Adevaratul Mustar din Tecuci, un produs traditional cu o istorie de aproape 60 de ani, delicios…cu orice.

Iti poti inchipui carnaciorii apetisanti fara mustar, pregatiti special pentru clipele libere petrecute cu familia si prietenii la iarba verde, dar frigaruiele sau mai ales mititeii?… Nu cred ca vor mai avea acelasi gust fara mustarul preferat. Olympia ne ofera sase sortimente de mustar: clasic, dulce, iute, hrean, miere si cu boabe, potrivite pe toate gusturile. Obtinut dupa o rețeta veche, din boabe de mustar atent selectionate, Olympia, adevaratul Mustar din Tecuci a fost creat pentru a da gust gratarelor si petrecerilor organizate la padure sau iarba verde. Cele sase sortimente de mustar sunt pe gustul celor mai pretentiosi gurmanzi:

Mustarul clasic –  pentru cei traditionalisti ofera gustul autentic de mustar, gustul generatiei cu cheia la gat, un sortiment ce nu ar trebui sa lipseasca de la nici un gratar.

Mustarul dulce – obtinut din boabe de mustar deschise la culoare, este ideal pentru sosuri si pentru a da gust salatelor, preferatul doamnelor cu stil.

Mustarul iute – un mustar ce redefineste notiunea de iute, obtinut din amestec de boabe de mustar, condimentat pe gustul barbatilor puternici si curajosi. Recomandat la frigarui, carnati si mititei.

Mustarul cu hreancu o textura fina, inconfundabila, hreanul completeaza armonios si desavarseste gustul acestui sortiment. Recomandat exploratorilor de gusturi noi.

Mustarul cu miere  – indulceste-ți viața si simte finețea acestui mustar. Totul conta in echilibrul perfect de miere si mustar, perfect pe gustul tau.

Mustarul cu boabe – ofera o adevarata experiența pentru papilele gustative chiar si celor mai pretențiosi consumatori de mustar. Simte boabele si bucura-te de aceasta reteta inedita.

Mustarul este unul din condimentele cele mai cunoscute si mai populare. Oferta de sortimente de mustar este nelimitata, el insotind preparate devenite simboluri culinare pentru diverse tari. Sub forma de pulbere sau boabe, mustarul a fost folosit drept condiment inca din antichitate.

Mustarul din Tecuci
Povestea fabricii de la Tecuci porneste din anul 1953. Cu o istorie de aproape 60 de ani, Mustarul din Tecuci se fabrica dupa o reteta mostenita de la cei mai buni producatori de mustar din Tecuci. In decursul anilor fabrica Contec din Tecuci, unde se fabrica toate produsele Olympia, a fost modernizata si adusa la standarde europene.

bucatarielogoolympia bucatarieproduslatecuci

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.