Targ de primavara la Muzeul National al Taranului Roman

Share Button

targ-de-primavara-la-muzeul-national-al-taranului-romanPiata Taraneasca si Mester(Esti)! organizeaza weekendul acesta “Targul de Primavara“ in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din Sos. Kiseleff nr.3, unde va asteapta, de vineri pana duminica, intre orele 10,00-18,00 aproximativ 100 de producatori, mesteri si artizani, negustori si tineri artisti.

Meter(Esc)! pentru domniile voastre mesteri populari si artisti creatori de: ceramica, obiecte din piele, mic mobilier pictat, oale, linguri, decoratiuni, cauce si ibrice de alama; cu ii si marame; cu scoarte si cergi; cu icoane si pristolnice, bijuterii, obiecte realizate din lana si crosetate, laolalta mesteri vechi si tineri creativi. In curtea interioara veti putea face o intoarcere in timp, printre obiectele de antichitati taranesti si nu numai.

Li se alatura producatori cu: telemea, urda, cas afumat, branza de burduf si in coaja de brad, carnati si afumaturi traditionale din carne de porc, curcan si vita din Maramures, Sibiu, Buzau, Arges, palinci si prajiuri, cozonac, poale-n brau si baklava, cafea la nisip si placinte.

De post puteti targui: zacusti, siropuri si dulceturi fel de fel din Arges, Bacau, Dambovita si Maramures, miere si produse apicole, mere, nuci si poame, turta dulce si covrigi. Nu vor lipsi magiunul de Topoloveni si produsele Topoloveana, fara zahar adaugat, cu oferte de primavara.

Gospodine pricepute din Dambovita gatesc la ceaun mancaruri de de post (sarmale, fasole, tocanita de legume), gratare si mamaliga, pastrav, novac, lipie damboviteana si bunatati fel de fel.

Vizitare: zilnic, intre 10, 00 si 18, 00. Intrarea libera!

Share Button


SUSȚINE PROIECTUL KIDSNEWS.RO!

.


CITEȘTE ȘI:
 
 • Elevii cu simptome au acces restricționat în școală 14 zile, dacă părinții nu vor testare
 •  
 • Teatrul Nottara lansează un nou proiect pentru liceeni
 •  
 • Mâncarea pentru bebeluși este extrem de periculoasă
 •    
     

  Să ne mai și delectăm, cu drăgălășeniile celor mici

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *