supa_pui1new

 

 

 

 

Ingrediente:

  • 500 g carne de pasare;
  • 100 g morcovi;
  • 50 g patrunjel;
  • 100 g telina;
  • 150 g varza alba;
  • 200 g cartofi;
  • 100 g ceapa;
  •  75 g ulei;
  • 25 g bulion;
  • 1,5 L bors Olympia;
  • 1 legatura patrunjel verde;
  • 1 legatura leustean verde;
  •  sare.

Mod de preparare:

Transati pasarea, puneti-o la fiert in apa cu sare si spumati-o cat este necesar.

Radeti zarzavatul pe razatoare (julien) si adaugati-l la carnea fiarta (dupa ce ati terminat spumarea). Dupa aproximativ 30 de minute puneti cartofii taiati cuburi si varza taiata julien.

Tocati ceapa marunt, caliti-o putin in ulei si stingeti-o cu bulion amestecat cu apa.

Fierbe-ti borsul Olympia separat si puneti-l in oala cu carne, impreuna cu ceapa calita si lasati-le sa fiarba pana ce carnea este gata.

La sfarsit potriviti gustul de sare si presarati verdeata tocata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.