Ingrediente:
- 500 g carne de pasare;
- 100 g morcovi;
- 50 g patrunjel;
- 100 g telina;
- 150 g varza alba;
- 200 g cartofi;
- 100 g ceapa;
- 75 g ulei;
- 25 g bulion;
- 1,5 L bors Olympia;
- 1 legatura patrunjel verde;
- 1 legatura leustean verde;
- sare.
Mod de preparare:
Transati pasarea, puneti-o la fiert in apa cu sare si spumati-o cat este necesar.
Radeti zarzavatul pe razatoare (julien) si adaugati-l la carnea fiarta (dupa ce ati terminat spumarea). Dupa aproximativ 30 de minute puneti cartofii taiati cuburi si varza taiata julien.
Tocati ceapa marunt, caliti-o putin in ulei si stingeti-o cu bulion amestecat cu apa.
Fierbe-ti borsul Olympia separat si puneti-l in oala cu carne, impreuna cu ceapa calita si lasati-le sa fiarba pana ce carnea este gata.
La sfarsit potriviti gustul de sare si presarati verdeata tocata.