The LEGO® MOVIE™ (Marea Aventura LEGO®) se apropie! | |

The LEGO® MOVIE™ (Marea Aventura LEGO®) se apropie!

Share Button

legoMai sunt doar patru săptămâni până la începerea unei noi ere în universul LEGO. Vineri, 14 februarie, The LEGO® Movie (tradus in română Marea Aventura LEGO®), va fi difuzat în sălile de cinema din întreaga ţară. Pentru prima dată, o întreagă lume compusă din cărămizi LEGO va prinde viaţă într-un film complet, care va fi însoţit de o colecţie nou-nouţă de seturi de construcţie LEGO și minifigurine inspirate din scene cheie și personaje din film.

Experimentează cea mai mare construcţie LEGO de până în prezent, care urmărește să inspire copiii din întreaga lume să-şi dezvolte imaginaţia și sa-şi exprime creativitatea prin joacă.

,,Timp de 82 de ani am adus zâmbete pe feţele băieţilor și fetelor de toate vârstele din întreaga lume. Acum, după 5 ani de la ideea iniţială, lansăm, cu mare plăcere, un spectacol unic, complet, care transpune copiii în universul imaginaţiei fără limite și adulţii înapoi în copilărie”, spune Jill Wilfert, Vicepreședinte acordare Licenţe și divertisment pentru The LEGO Group. ,,Mai mult decât atât, după mai multe proiecte de construcţii uimitoare LEGO, Marea Aventură LEGO® arată încă o dată cât de ușor este să transformi ceva atât de obișnuit precum o cărămidă LEGO din plastic în ceva atât de extraordinar ca un film de lung metraj”, adaugă Wilfert.

Filmul LEGO

Filmul 3D, animat pe calculator, include unele dintre cele mai cunoscute minifigurine LEGO din lume şi în acelaşi timp introduce mai multe personaje noi, care călătoresc într-o lume fabuloasă, complet construită din piese LEGO așa cum nu s-a mai văzut niciodată înainte. Filmul descrie povestea lui Emmet (vocea lui Chris Pratt in original, dublat de Mihai Bobonete în română), o minifigurină LEGO obișnuită, care respectă toate regulile, greșit identificat ca fiind Maestrul Constructor, persoana cea mai extraordinară și salvatorul lumii. Emmet este creionat în tovărășia unor străini și însoțit de un mistic înţelept Vitruvius (Morgan Freeman), o tânără tenace pe nume Lucy (Elizabeth Banks, dublată de Jojo in română), Superman (Will Arnett, dublat de Victor Slav) si Wonder Woman (Nicoleta Luciu in română). Eroii pornesc într-o călătorie pentru a-l învinge pe maleficul tiran Lord Business (Will Ferrell, dublat de Pavel Bartoş), care e determinat să distrugă întreg universul prin lipirea tuturor cărămizilor din care este alcătuit.

Transformăm Ordinarul în Extraordinar

Lumea magică de film creată din seturi LEGO și minifigurine nu este singura operă de artă realizată de către creativii designeri LEGO. Multe alte modele incredibile fac parte, de asemenea, din această galerie, cum ar fi cel mai mare mozaic LEGO din lume compus din 384.000 de cărămizi LEGO, cel mai mare model LEGO construit până în prezent- replica navei Star Wars X-Wing de dimensiuni reale, 23 tone, 13 metri lungime construită din peste 5 milioane de piese și turnul LEGO înalt de 33 de metri format din peste 500.000 de piese. Puteți găsi mai multe construcții impresionante LEGO în anexă.

Seturi inspirate din Marea Aventura LEGO®

O colecție de 17 seturi de construcție LEGO va transpune toată acțiunea filmului în camera de joacă. Fanii vor fi încântați de vehicule și structuri extrem de detaliate și funcționale care reflectă versatilitatea creativă a multor fundaluri tematice ale filmului LEGO, cum ar fi Orașul, Vestul Sălbatic și Spațiul. Colecția este disponibilă deja in toate magazinele partenere LEGO.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *