children-snow_1554033cMinisterul Educației Naționale a decis ca, pentru siguranța elevilor, a însoțitorilor acestora și a personalului didactic și nedidactic, să închidă, luni, 27 ianuarie, toate unitățile de învățământ din județele/municipiul București, care s-au aflat aceste zile sub atenționare de cod galben și portocoliu. Județele vizate sunt: Argeș, Bacău, Botoșani, Brașov, Brăila, Buzău, Călărași, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Ialomița, Iași, Ilfov, Mehedinți, Neamț, Olt, Prahova, Suceava, Teleorman, Tulcea, Vaslui, Vâlcea, Vrancea.

În ceea ce privește municipiul București, decizia de închidere a unităților de învățământ preuniversitar este valabilă atât pentru ziua de luni, 27 ianuarie, cât și pentru ziua de marți, 28 ianuarie.

Ministerul Educației Naționale recomandă, de asemenea, universităților să aibă în vedere posibilitatea suspendării activităților didactice programate pentru ziua de luni și prelungirea sesiunii. Universitatea din București, Universitatea din Pitești și Universitatea Valahia din Târgoviște au decis întreruperea activității pentru ziua de 27 ianuarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.