bol_baby_adanc_cu_ventuza_sanremo farfurie_baby_cu_fund_dublu_sanremo set_3cani_cu_cioc_Sanremo set_baby_farfurie_si_2linguri_Sanremo set_baby_farfurieplata_cana_cuciocsilingura_sanremo vas_bebe_sanremo_babyInveseleste-i pe cei mici cu colectia de produse Sanremo de la www.gastromag.ro, colectie care a fost creata de designeri si profesionisti din domeniul educatiei si sanatatii copiilor. Ei au dezvoltat o serie de produse in diverse forme si culori cu scopul de a oferi calitate si incredere si de a-i inveseli atat pe copilasi cat si pe parinti.

Nu uita ca orice bucatarie are si ea nevoie de accesorii gastronomice. Iti oferim cateva sugestii pentru astfel de accesorii si nu uita ca, atunci cand ai la indemana ustensilele potrivite, minunile culinare se pot intampla cu usurinta. Tescoma, un ajutor de nadejde, ne pune la dispozitie aparatul pentru taiat cartofi, curatatorul de solzi, paleta de feliat, spargatorul de nuci si nu in ultimul rand ne ofera sansa de a ne pune imaginatia la incercare cu ajutorul seturilor de 2 sau 4 forme pentru mancare.

Nu rata promotiile, delecteaza-te cu noutatile si recomandarile, citeste despre proprietatile ghimbirului si invata sa pregatesti 2 sosuri delicioase de la specialistii de www.labucatarie.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.