Targ de Sfantul Andrei la Muzeul Taranului | |

Targ de Sfantul Andrei la Muzeul Taranului

Share Button

targ-de-sfantul-andrei-la-muzeul-taranuluiDe vineri, 29 noiembrie, pana duminica, 1 decembrie, de la 10 de dimineata la 6 pe seara, mestesugari priceputi si artizani din toata tara vin la Muzeul National al Taranului Roman cu obiecte frumos lucrate: linguri, fluiere, oale, scaunase, ii, podoabe, opinci, cergi, scoarte, cosuri de nuiele, cauce, strachini, oale de sarmale, jucarii, icoane, marame, mobilier pictat, genti, blidare, copaite, sararite, lingurare, paretare, stergare, lazi de zestre, catrinte, camasi, fote, zgardane…

De post puteti targui: fructe, magiun, sucuri si siropuri naturale din Somcuta Mare, dulceturi din Bucovina, zacusca si muraturi de la Tartasesti, paine de Brasov, cozonac de Botosani, placinte din Arad, prajituri de casa din Maramures, turta dulce din Covasna, baclava turceasca, miere si plante medicinale.

De dulce gasiti: carnati de Plescoi, babic din Buzau, preparate din carne de porc si de pasare de la Lapusel, branzeturi diverse din lapte de capra, vaca si oaie, pastrav afumat in crengi de brad, vinuri din Vrancea si palinca de Bihor.

Prin targ:

Atelier de turta dulceSambata si duminica, intre orele 10 si 18. Pretul unei figurine este 6 lei.Inscrieri la telefon: 0724.43.72.02. Atelier sustinut de Gedo Katalin.

Atelier de prelucrare lemn: stegulete cu suport din scoarta de copac si suporturi pentru creioaneVineri, sambata si duminica, intre orele 10 si 18. Pretul este intre 5 si 10 lei.Inscrieri la telefon: 0722.62.61.47. Atelier sustinut de Dumitru Marinica.

Atelier de cadouri: felicitari, figurine, cutiute si decoratiuni specifice sarbatorilor.Vineri, sambata si duminica, intre orele 10 si 18. Pretul atelierului este intre 15 si 35 de lei.Inscrieri la telefon: 0733.05.12.79. Atelier sustinut de Cristina si Eliza Vasilescu.

Atelier de decorat cizmulite pentru cadourile de la Mos NicolaeSambata si duminica, intre orele 10 si 17.Toate materialele folosite la atelier sunt puse la dispozitie de catre coordonator, iar la final, obiectele realizate vor fi luate acasa.Pretul unui atelier este de 40 de lei.Inscrieri la telefon: 0723.23.12.12 sau la office@coloritoria.ro.Atelier sustinut de Ruxandra Popa. Pentru mai multe detalii accesati: http://coloritoria.blogspot.ro/

Teatru muzical pentru copii sustinut de Trupa Fascinatia Sunetului, singura trupa romaneasca, profesionista, independenta, de teatru muzical si opera pentru copii. Trupa este compusa din cantareti ai Filarmonicii si Operei din Timisoara.

Vineri, 29 noiembrie, ora 10.00, la Studioul Horia Bernea, Hansel si Gretel

Duminica, 1 decembrie, ora 10.00, la Studioul Horia Bernea, Hansel si Gretel

Duminica, 1 decembrie, ora 12.30, la Studioul Horia Bernea, Marry Poppins

Pretul unui bilet este de 10 lei. Al doilea insotitor are intrarea libera.

Sambata, 30 noiembrie, ora 11.00, la Studioul Horia Bernea, sunteti asteptati la piesa de teatru Copilaria lui Nica. Spectacolul contine o adaptare a „Amintirilor din copilarie”: Pupaza din tei, La cirese, La scaldat si Irinuca. Adaptarea textului si regia: Antoaneta Zaharia. In distributie: Antoaneta Zaharia si Ioana Flora. Un concept realizat de Lumea lui MOMO si Teatrul de Sufragerie, cu participarea Teatrului de Animatie PurAnima. Compania de animatie PurAnima va veni insotita de Taraful 10 Sfori si va asigura muzica spectacolului. Pretul biletului este de 25 de lei.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *