Concursul National “Evaluare in Educatie” la disciplina Limba engleza se va desfasura duminica, 17 noiembrie

concursul-national-evaluare-in-educatie-la-disciplina-limba-engleza-se-va-desfasura-duminica-17-noiembriePrima etapa a Concursului National ” Evaluare in Educatie” la disciplina Limba engleza , organizat de catre Fundatia de Evaluare in Educatie, se va desfasura duminica, 17 noiembrie 2013, la ora 9:00. Lista centrelor de evaluare este disponibila pe www.evaluareineducatie.ro. Elevii se pot inscrie in oricare dintre unitatile scolare participante.

Concursul National “Evaluare in Educatie” la disciplina Limba engleza se desfasoara cu succes din anul 2008, datorita interesului manifestat atat in randul elevilor, cat si al parintilor si cadrelor didactice.

In fiecare an scolar, pentru disciplina Limba engleza, se organizeaza doua etape independente de evaluare a cunostintelor.

Elevii claselor II – XII sunt invitati sa se inscrie in centrul de evaluare dorit, prin contactarea organizatorului principal. Lista unitatilor scolare participante la prima etapa de evaluare la disciplina Limba engleza este disponibila la urmatorul link: https://www.evaluareineducatie.ro/engleza/etapa-activa/centre-de-evaluare/.

Structura subiectelor si programa aferente etapei I sunt de asemenea, disponibile pe site-ul www.evaluareineducatie.ro.

In urma fiecarei etape, elevii participanti primesc medalii si diplome, iar cadrele didactice implicate primesc diplome specifice (organizator principal, evaluator, supraveghetor etc.).

Totodata, atat participantii, cat si cadrele didactice au acces gratuit la Enciclopedia Britannica, direct de pe www.evaluareineducatie.ro.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *