phone_moneySeamless, unul dintre cei mai mari procesatori de plăţi prin mobil din lume, şi Garanti Bank au lansat pe piaţa locală o aplicaţie, SEQR, care îţi permite să foloseşti smartphone-ul pe post de card atunci când vrei să plăteşti la comercianţi sau să trasfere bani, potrivit Romaniatv.net.

Disponibilă gratuit pentru iPhone și Android pe App Store și Google Play, aplicaţia conectează contul clientului GarantiBank cu casa de marcat sau cu platforma online de plată a comercianților prin intermediul unui cod QR. GarantiBank este prima instituție financiară care face disponibilă aplicația SEQR pe piața din România.

„SEQR este o soluție de plată cu telefonul mobil unică pe piața din România și care este utilizată cu succes în alte țări. Seamless este expert mondial în soluții de plată cu telefonul mobil, iar GarantiBank caută să inoveze constant, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților. Prin urmare, această colaborare a venit în mod firesc și aduce beneficii tuturor părților implicate, inclusiv clienților, comercianților și celor două companii care au făcut această tehnologie disponibilă în România: Seamless și GarantiBank”, a declarat Fatih Arpas, director Canale Alternative de Distribuție & IT în cadrul GarantiBank.

În acest moment aplicaţia este disponibilă doar clienţilor Garanti Bank, dar de anul viitor vor fi înrolate şi alte bănci din România.  “Suntem în discuţii şi cu alte bănci, iar în decursul anului viitor vor fi şi alte bănci înrolate în aplicaţia SEQR. Avem nişte prognoze şi targeturi foarte ambiţioase, iar ţinta noastră este în mai multe dimensiuni, atât numărul de descărcări cât şi numărul de utilizări per consumator cât şi numărul de comercianţi care sunt înrolaţi”, a declarat pentru Economica.net, Bogdan Săcuiu, chief sales officer al Seamless.

Clienții GarantiBank pot descărca gratuit aplicația și își pot conecta contul/conturile cu SEQR prin intermediul serviciului de internet banking Garanti Online, la unul din cele peste 260 de bancomate inteligente sau la oricare din cele 78 de sucursale din întreaga țară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.